Βασ. Κικίλιας: «Η ΝΔ θα φέρει όραμα και ελπίδα στην Ελληνική κοινωνία»

Περιοδεία του τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ σε μονάδες της Μαγνησίας

Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία θα φέρει όραμα και ελπίδα στην Ελληνική κοινωνία, με ανάπτυξη με ξένες και ντόπιες κάθε μεγέθους επενδύσεις. Αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας και μείωση της υπερφορολόγησης, επισήμανε από το Βόλο ο βουλευτής και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του κόμματος Βασίλης Κικίλιας, που έκανε περιοδεία στις στρατιωτικές μονάδες της Μαγνησίας και στη βιομηχανία Sielman στη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου.

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε ότι η ΝΔ είναι μια πατριωτική παράταξη και στην καρδιά της πολιτικής της ατζέντας βρίσκεται η εμπλοκή δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, προς όφελος της κοινωνίας και πρόσθεσε ότι θα αποποινικοποιήσει το κέρδος, αλλά η κάθε επένδυση, οποιουδήποτε μεγέθους, ξένη ή εγχώρια, θα ελέγχεται αν πληρούνται οι προϋποθέσεις και «όποιος παρανομεί θα τον τσακίζουμε». Ο ίδιος έκανε λόγο για παραγωγικές επενδύσεις αλλά και για ποιοτικές θέσεις εργασίες που είναι στόχευση της ΝΔ. «Τα παιδιά μας, οι νέοι μας, δεν είναι να ζουν με οικογένεια και χωρίς μέλλον και ελπίδα. Για τη Ν.Δ. είναι ντροπή ότι το μέλλον είναι μια σύμβαση έργου ή stage», ανέφερε.

Ο κ. Κικίλιας επισκέφτηκε ττην 111 Π.Μ., την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού, τις εγκαταστάσεις της SIELMAN SA, στη Α’ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και τη 32η Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ενώ είχε συναντήσεις με εκπροσώπους αποστράτων και του 304 ΠΕΒ.
Σε συνέντευξη Τύπου, κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και τους συνδαιτημόνες τους σε Βρυξέλλες που τους επέτρεψαν να υπερφορολογήσουν τη χώρα και να υφαρπάξουν, όπως είπε, την ψήφο του λαού. Όπως είπε, στόχευση της ΝΔ είναι η μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών, του ΕΝΦΙΑ, των επιχειρήσεων, της έμμεσης φορολογίας και του ΦΠΑ.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό – προσφυγικό, υποστηρίζοντας ότι «εμείς μιλάμε για νέο πατριωτισμό, φύλαξη εξωτερικών και θαλάσσιων συνόρων». Όπως είπε η ΝΔ άφησε μια δομημένη κατάσταση, είχε στο μικροσκόπιο το trafficking, το εμπόριο όπλων και άλλα εγκλήματα και συνεργαζόταν με τους εταίρους. «Έκτοτε μας δείχνουν με το δάχτυλο, το μεταναστευτικό εκτινάχτηκε στον 1 εκ. κόσμο και μας λένε ότι όσοι τρομοκράτες πήγαν Συρία, επέστρεψαν στην Ευρώπη μέσα από την Ελλάδα», ανέφερε. Για το εσωτερικό της χώρας είπε ότι επικρατεί χάος στις πόλεις και στην περιφέρεια με την εγκληματικότητα και «λένε στον κόσμο αν μπουν κλέφτες στο σπίτι να κάνει ότι κοιμάται».

«Πολιτικές καρπαζιές στα εθνικά»
Ο κ. Κικίλιας είπε ότι ο χώρα στα εθνικά θέματα τρώει «πολιτικές καρπαζιές» με τον τρόπο που γίνεται η εξωτερική πολιτική και έφερε ως παράδειγμα τόσο το Αλβανικό με τη δολοφονία του Έλληνα, την υφαρπαγή σπιτιών των Ελλήνων και το μένος κατά του Ελληνικού στοιχείου, ενώ χαρακτήρισε επιβλαβή τη συμφωνία των Πρεσπών.
Ο ίδιος είπε ότι με τον κ. Τσίπρα υπουργό εξωτερικών, το υπουργείο είναι ακέφαλο στην ουσία.

Ακόμη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υπερασπίζονταν αναρχικά στοιχεία, κατέθεταν υπέρ αυτών της 17 Νοέμβρη και υπερασπίζονται την ανομία και την αναρχία με κορυφαίο παράδειγμα τον Ρουβίκωνα. «Έφεραν νόμο Παρασκευόπουλου που άνοιξε τις πόρτες των σωφρονιστικών καταστημάτων και βγήκαν έξω τρομοκράτες και εγκληματίες και όσοι έχουν χρήμα εγκληματίες είναι εκτός. Και ο κ. Τσίπρας δεν αλλάζει υπουργό», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Πανστρατιά
Ο βουλευτής είπε ότι τη ΝΔ τη χωρίζει από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το χάος και ζήτησε πανστρατιά, ζητώντας συγνώμη γι΄αυτούς που η παράταξη πίκρανε.
Όπως είπε, η ΝΔ είναι η μοναδική παράταξη που άντεξε στην κρίση, ενώ η ιδρυτική διακήρυξη Κ. Καραμανλή έχει και σήμερα ισχύ και πολλά κόμματα προσχώρησαν σε αυτή.
Σύμφωνα με τον Β. Κικίλια, η Ν.Δ. είναι έτοιμη για εκλογές όποτε και αν προκηρυχθούν.

Τι κερδίζουμε από τη συμμαχία
Τέλος, για τις νατοϊκές δυνάμεις στο Στεφανοβίκειο, ανέφερε ότι η ΝΔ ήταν ξεκάθαρη από την αρχή και όχι όπως «άλλοι που ξεκίνησαν από Ιράν και Μόσχα και τώρα έγιναν Αμερικανάκια»…
Όπως είπε, η ΝΔ δεν θεωρεί ότι αυτή η συμμαχία είναι σημαντική αν δεν δούμε να κερδίζει κάτι ο Ελληνικός Λαός. «Μπορούμε να ελέγξουμε καλύτερα προσφυγικό και μεταναστευτικό, να έχουμε καλύτερη συνεργασία για ανταλλαγή πληροφοριών στη νέα τρομοκρατία», τόνισε.

Ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος, είπε ότι ενόψει του 12ου συνεδρίου της Ν.Δ. που ξεκινά αύριο είναι διάχυτη η άποψη ότι οι Έλληνες εναποθέτουν ελπίδες τους στη Ν.Δ., ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Δημοσθ. Νταόπουλος, ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός, περιμένει μια νέα κυβέρνηση με ρεαλιστικές λύσεις και ριζοσπαστικές ιδέες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.