Βενέτης: Είναι ανθρωποφαγία

«Επίθεση» δέχεται ο Χρήστος Βενέτης, μετά την απόφασή του να κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Θέλοντας να δώσει την δική του απάντηση στα όσα του καταλογίζει η πλευρά των «Ιατρών Μαγνησίας» και ο Ευθύμης Τσάμης, ότι ήταν απών από τις γενικές συνελεύσεις και δεν άσκησε ποτέ κριτική κατά του συλλόγου, αλλά και ο Ματθαίος Δραμητινός, που πήρε θέση, λέγοντας “πως όταν δεν υπήρχες ποτέ και πουθενά (στα κοινά) και σε στηρίζει ένας ολόκληρος κομματικός μηχανισμός, μάλλον δείχνει ένα νέο πουλέν συγκομιδής οφιτσίων, ο γνωστός γυναικολόγος έδωσε τη δική του απάντηση.

«Επειδή δεν μου αρέσει να μακρηγορώ :
1. Δημοκρατία σημαίνει όχι μόνο να ανέχομαι τη διαφορετική άποψη αλλά να παλεύω για να υπάρχει ! (εμμονή με το «ενωτικό» ψηφοδέλτιο)
2. Το «πραγματικά» ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο δεν υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα πριν καν ανακοινώσουμε και εμείς τις θέσεις μας!
3. Είναι ανθρωποφαγία να χαρακτηρίζεις κομματικά έναν άνθρωπο που δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και δεν έδωσε πότε δείγματα κομματικής υποτέλειας και συμβιβασμού.

Καλώ όλους τους συναδέλφους να τακτοποιηθούν οικονομικά στον ΙΣΜ και να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές της 16ης Οκτώβρη ψηφίζοντας με βάση τις δημοκρατικές αρχές ,την ευπρέπεια και τη συναίνεση!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.