Βιοχημικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου: Διενέργησε 10.000 μοριακά τεστ!

Μέσα στο 2021 κατέκτησε την 6η θέση σε σύνολο 271 Εργαστηρίων πανελλαδικά στο πρόγραμμα Εθνικής Αξιολόγησης

Δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της “μάχης”, όμως χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει “μάχη” και να κερδηθεί ο “πόλεμος”. Ο λόγος για το προσωπικό του Βιοχημικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου Βόλου, που συνδράμει τα μέγιστα τόσο στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, όσο και στην αντιμετώπιση άλλων ασθενειών. Μέσα σε έναν χρόνο διενέργησε 1.100.000 εξετάσεις υψηλής διαγνωστικής αξίας για πλήθος ασθενειών, αλλά και 10.000 μοριακά τεστ για τον κορωνοϊό και μάλιστα έλαβε την 6η σε σύνολο 271 Εργαστηρίων πανελλαδικά στο πρόγραμμα Εθνικής Αξιολόγησης.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό ο Διευθυντής του Τμήματος, Δρ. Ηλίας Τογκουσίδης προσχώρησε σε μία ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασε την εκτίμησή του σε όλο το προσωπικό του Τμήματος για την ανοδική πορεία, η οποία είναι αποτέλεσμα υψηλής επιστημονικής γνώσης αλλά και συνεργατικότητας και ομαδικότητας.

“Έχω την τιμή να διευθύνω μια υπέροχη ομάδα, με ξεχωριστούς συναδέλφους και με άριστες περγαμηνές. Η χρονιά που πέρασε μας πλήγωσε, όμως δε μας γονάτισε. Με την διεξαγωγή 1.100.000 εξετάσεων υψηλής διαγνωστικής αξίας και 10.000 μοριακών RT-PCR test, καταλάβαμε την 6η θέση σε 271 εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα, στην ποιότητα, την αξιοπιστία και πάντα στην υπηρεσία του πολίτη. Υποκλίνομαι στον επαγγελματισμό και στην αφοσίωση τους. Τους εύχομαι κάθε καλό στη ζωή τους, χρόνια πολλά και πάντα ευτυχισμένα σε αυτούς και στις οικογένειες τους…”, γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Τσογκουσίδης ευχόμενος στους συναδέλφους του μια καλύτερη νέα χρονιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.