Βολιώτισσα άφησε στην αυλή της 50.000 ευρώ, κοσμήματα και μια χρυσή λίρα για να μην πάθει… ηλεκτροπληξία!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Εξιχνιάστηκε η απάτη- Δικογραφία σε βάρος 23χρονου

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου, περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού καθώς και σε βάρος άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 16-04-2026 στον Βόλο, άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με 75χρονη ημεδαπή γυναίκα και προφασιζόμενος υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ, με το πρόσχημα κινδύνου ηλεκτροπληξίας στην οικία της από δήθεν διαρροή ηλεκτρικής ενέργειας, την έπεισε να τοποθετήσει κοσμήματα, χρυσή λίρα και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ σε σακούλα, την οποία άφησε στην πόρτα της αυλής, η οποία αφαιρέθηκε.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε η εμπλοκή του 23χρονου στην αξιόποινη πράξη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.