Βόλος: Χαμηλοσυνταξιούχος ο τυχερός που κερδίζει 100.000 € στο Τζόκερ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δελτίο έξι στηλών του αποφέρει 80.000 € καθαρά κέρδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ένας συνταξιούχος συμπολίτης μας, που από χθες το βράδυ έπιασε το ένα από τα τρία δελτία του Τζόκερ με 5 επιτυχίες, που του αποφέρει χριστουγεννιάτικο «μποναμά» 100.000 €.
Το «χρυσό» δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στέφανου Τύμπα, στην οδό Κ. Καρτάλη 155, στον Βόλο, όπου ο τυχερός κατέθεσε ένα δελτίο με έξι στήλες, αξίας 6 €.
Σήμερα το πρωί αρκετοί ήταν οι παίκτες που έπαιζαν στο πρακτορείο, αναζητώντας το δικό τους «δώρο» ενόψει τον γιορτών.

Ο κ. Τύμπας, που είναι και προπονητής μπάσκετ της Αγριάς, στην Α1 ΕΣΚΑΘ, δήλωσε ότι ο τυχερός εμφανίστηκε σήμερα το πρωί και είναι χαμηλοσυνταξιούχος.
«Ο τυχερός πελάτης μας ήταν χαρούμενος με την επιτυχία του, που είναι πρωτόγνωρη και για το πρακτορείο μας», ανέφερε ο κ. Τύμπας. Τόνισε δε ότι με το καινούργιο σύστημα του Τζόκερ (1 € η κάθε στήλη με κέρδη 100.000 € στα πεντάρια και τουλάχιστον 1 εκ. € στις 5+1 επιτυχίες) το επόμενο διάστημα, θα δούμε πολλούς κινητές στην κατηγορία των 5 επιτυχιών.

Ο τυχερός νικητής, θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό μεγαλύτερο κατά 80.000 € (20% είναι ο φόρος), με κατάθεση που θα γίνει κατευθείαν από τον ΟΠΑΠ, διότι τα πρακτορεία δίνουν επιταγές για κέρδη μέχρι 50.000 €.
Στην κλήρωση της Τρίτης 19/12/2023 οι τυχεροί αριθμοί ήταν 6, 15, 21, 32, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 7 και αναδείχτηκαν τρία δελτία με πέντε επιτυχίες που κερδίζουν από 100.000 €, ενώ στην κατηγορία 5+1 είχε τζακποτ για 1.000.000 €.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.