41χρονος Βολιώτης διέρρηξε καφετέρια με κλεμμένο μηχανάκι

Ο δράστης εντοπίσθηκε μετά από αναζήτηση και συνελήφθη

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 41χρονος Βολιώτης, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, απόπειρα κλοπής και κλοπή από κατάστημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της Πέμπτης 22-04-2021 έως το πρωί της Παρασκευής 23-04-2021 έκλεψε δίκυκλο μοτοποδήλατο από σημείο της πόλης του Βόλου.

Στη συνέχεια μεταμεσονύχτιες ώρες της Παρασκευής, επιβιβαζόμενος στο δίκυκλο μοτοποδήλατο πήγε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια) της πόλης και με σφυρί έσπασε την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου του καταστήματος, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του. Ακολούθως, πήγε σε άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια) της πόλης και αφού, έσπασε την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου αυτού, μπήκε και έκλεψε το χρηματικό ποσό των 37 € και τρόφιμα.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας, ο δράστης εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και τα τρόφιμα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, καθώς και ένα σακίδιο εντός του οποίου υπήρχαν σφυρί, κατσαβίδι και υφασμάτινο γάντι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.