Γενικός ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλόζωων της πόλης έχει σημάνει για τον εντοπισμό του φερόμενου εκτελεστή αδέσποτων. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχείς, με τις οποίες καλούν τον κόσμο να μιλήσει και να καταγγείλει στην Αστυνομία ό,τι υπέπεσε στην αντίληψή τους. Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω ανάρτηση, Βολιώτισσας η οποία αναφέρει: «Θα παρακαλέσω τον κόσμο για ακόμα μια φορά.
Όσοι φροντίζουν γάτες και τις έχουν χάσει, τις βρήκαν χτυπημένες η οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην σύλληψη αυτού του κτήνους που κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Η κάθε πληροφορία σας είναι χρήσιμη.
Βρισκόμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Ακόμα και αν δεν είστε φιλόζωοι, δεν ταΐζετε ζωάκια και έτυχε να δείτε κάτι, να περνάτε εκείνη την στιγμή.
ΜΙΛΗΣΤΕ. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.
Οι αστυνομικές αρχές όλο το 24 ωρο κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να τον εντοπίσουν. Δεν θα μείνει έτσι αυτό. Δεν πρόκειται να ξεχαστεί.
Μπορεί να ήταν το παιδί σας, οι γονείς σας, οι γείτονες σας στο λάθος μέρος και να συνέβαινε σε αυτούς. Μιλάμε για ένα επικίνδυνο ον που κυκλοφορεί με μαχαίρι και κατσαβίδι και σφάζει στο πέρασμα του ότι βρει. Πρέπει να βρεθεί».































