Βόλος: Μπούκαραν στο σπίτι 81χρονης στον Άναυρο και τη λήστεψαν

Έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι όταν οι δύο δράστες έσπρωξαν την πόρτα

Θύμα ληστείας έπεσε μια 81 γυναίκα σήμερα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι που μένει μόνη, στη συνοικία Αναύρου στο Βόλο, ενώ τραυματίστηκε όταν το ζευγάρι δραστών έσπρωξαν την πόρτα για να μπουν στο σπίτι και της πήραν ποσό 150 € από το πορτοφόλι της.

Δράστες είναι δύο άγνωστοι άνδρας και γυναίκα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα τύπου full face, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφού παραβίασαν το παράθυρο κουζίνας της μονοκατοικίας, πήραν τα κλειδιά της πόρτας της κουζίνας από το εσωτερικό της και χρησιμοποιώντας τα, άνοιξαν την πόρτα, που η ηλικιωμένη πήγαινε για να ελέγξει αν την είχε κλειδώσει, καθώς διαπίστωσε πως το παράθυρο ήταν ανοιχτό.
Εκείνη τη στιγμή η ηλικιωμένη δέχτηκε ώθηση από την πόρτα την οποία βίαια έσπρωξαν οι δράστες, με αποτέλεσμα την πτώση της στο έδαφος και τον τραυματισμό στο κεφάλι.
Ο ζευγάρι δραστών έψαξε όλους τους χώρους του σπιτιού και έκλεψε το χρηματικό ποσό των 150 € από το πορτοφόλι της, το οποίο βρίσκονταν επάνω σε έπιπλο δωματίου, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από την κόρη της για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπου και πήρε εξιτήριο άμεσα, καθώς ο τραυματισμός της στο κεφάλι, κρίθηκε επιπόλαιος.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των εποχούμενων περιπολιών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.