Δύο καταγγελίες έκαναν περίοικοι σήμερα τα ξημερώματα για φοιτητικό πάρτι, περίπου 150 ατόμων στην ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Ιάσονος, με αποτέλεσμα να πάνε στο σημείο περιπολικά της Αστυνομίας και να προχωρήσουν σε περίπου 8 συλλήψεις νεαρών φοιτητών, για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Σύμφωνα με καταγγελίες στο συγκεκριμένο σημείο πηγαίνουν φοιτητές κάθε Πέμπτη και κάνουν ολονύχτια πάρτι με μουσική στη διαπασών και την περασμένη Πέμπτη το πάρτι τελείωσε στις 7 το πρωί!
Αργά χθες το βράδυ τουλάχιστον 150 άτομα, οι συμμετέχοντες και διοργανωτές είχαν καλά ηχοσυστήματα τα οποία παρήγαγαν αρκετά δυνατή μουσική, ειδικό φωτισμό, ενώ οι καταγγελίες ανέφεραν ότι οι φοιτητές πίνουν αλκοόλ, με φόβο να πέσει κάποιος στο κενό και να σκοτωθεί.
Χθες περίοικοι κάλεσαν δύο φορές την Αστυνομία και τα ξημερώματα έγιναν επτά συλλήψεις νεαρών και μιας νεαρής με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ησυχίας.






























