Βόλτα για καφέ στην παραλία έκαναν οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ ΑμεΑ

Την Πέμπτη 19 Μάϊου 2022, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ το οποίο αποτελεί δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ,  του Δήμου Βόλου μαζί με το προσωπικό της Δομής πραγματοποίησαν πρωινή έξοδο σε cafe της παραλίας του Βόλου. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πρωινό τους καφέ δίπλα στη θάλασσα.

Με τη λήψη όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων προς αποφυγή διασποράς του ιού Covid-19, οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ ΑμεΑ  έχουν πλέον τη δυνατότητα και πάλι για εξόδους αναψυχής, σημαντική προϋπόθεση για την ανάπτυξη και διατήρηση της κοινωνικοποίησης του κάθε ατόμου με το περιβάλλον του.  Έτσι, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να συζητήσουν μεταξύ τους ώστε να οργανώσουν την επόμενη έξοδο τους, δραττόμενοι του ανοιξιάτικου καιρού.

Οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του ΚΔΗΦ ΑμεΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν, ιδιαιτέρως, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου για την άδεια πρόσβασης του λεωφορείου της Δομής στο χώρο της παραλίας του Βόλου καθώς και το προσωπικό της καφετέριας Kika για την άριστη εξυπηρέτηση.

Σημειώνεται ότι η δομή είναι συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.