Βραβείο στον Βολιώτη Φιλήμονα Διαμαντή για την Καλύτερη Κτηνιατρική Κλινική στα Pet Awards

Μια μεγάλη διάκριση και ένα ξεχωριστό βραβείο έλαβε η βιολιώτικη κτηνιατρική κλινική «Volos Veterinary Specialists» με επικεφαλής τον χειρουργό κτηνίατρο Φιλήμονα Διαμαντή, καθώς κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερη Κτηνιατρική Κλινική” στα Pet Awards.

 

Κατά τη παραλαβή του βραβείου ο κ. Διαμαντής δήλωσε: “Εκ μέρους όλων στο Volos Veterinary Specialists θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτή την αναγνώριση.

Αυτό που δίνει αξία σε μία βράβευση είναι το ποιός σε βραβεύει, και είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που επιλεγήκαμε από μία επιτροπή η οποία απαρτίζεται από αξιοσέβαστους συναδέλφους και επιστήμονες του χώρου μας.

Ο κ. Διαμαντής με τη σύζυγό του κ. Μαρία Μαυρογιάννη

Η σύγχρονη ιατρική επιτάσσει τη δημιουργία επιστημονικών ομάδων και χαίρομαι που είμαι μέλος σε μία κλινική με σπουδαίους κτηνιάτρους.

Επίσης είναι σημαντικό να ευχαριστήσω τους φιλόζωους της Θεσσαλίας για τη στήριξη που δείχνουν τόσα χρόνια στη προσπάθειά μας να ανεβάσουμε το επίπεδο και να παρέχουμε σύγχρονη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις οικογένειές μας που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια για να μπορούμε να ασκούμε σε τόσο υψηλό επίπεδο ένα δύσκολο και πολλές φορές ψυχοφθόρο επάγγελμα, το οποίο όμως αγαπάμε και είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Βραβεύσεις σαν τη σημερινή μας δίνουν δύναμη και ορμή για να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον για το καλό της κτηνιατρικής επιστήμης στη χώρα μας, αλλά κυρίως για το καλό των τετράποδων ασθενών μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.