Βρέθηκε στη Γορίτσα η σκηνή του 31χρονου που αγνοείται

Τα πράγματά του ήταν εκεί αλλά όχι και ο ίδιος

Εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων στο λόφο της Γορίτσας, η σκηνή στην οποία έμενε ο 31χρονος Ανδρέας Μποτονάκης, που αγνοείται και τελευταία φορά εθεάθη κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου στις 21 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σκηνή του εντοπίστηκε πριν τη δεξαμενή για κατάσβεση πυρκαγιών, δεξιά, σε σημείο που δεν είναι ορατό από το δρόμο. Εντός και εκτός της σκηνής υπάρχουν τα πράγματά του, αλλά ο 31χρονος δεν ήταν εκεί. Ήδη ενημερώθηκε η Αστυνομία για να στείλει περιπολικό στο σημείο.

Ο 31χρονος έχει ύψος 1,80 μ., είναι αδύνατος και εθεάθη στις 21 Ιουλίου κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ θεωρείται ότι τελευταία έμενε σε μικρό αντίσκηνο στο λόφο Γορίτσας, ενώ η γνωστοποίηση της εξαφάνισής του έγινε από ανάρτηση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, με την άδεια των συγγενών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος αρχικά προσπάθησε να στήσει σκηνή στο δάσος Σέιχ Σου, όπου απαγορεύεται, στη συνέχεια ταξίδεψε στο Αμύνταιο Φλώρινας και στο τέλος κατέληξε στο Βόλο και σύμφωνα με τους συγγενείς του δήλωσε ότι έστησε τη σκηνή στη Γορίτσα.

 

Όποιος τον είδε ή έχει πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο στο τηλ. 6944 226627 ή να καλέσει την Αστυνομία.

 

Φωτογραφίες: Βασίλης Ηλιόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.