Το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», εκφράζει την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη στον αγώνα των μεταλλεργατών της ΛΑΡΚΟ, απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για απολύσεις όλων των εργαζομένων και εκποίηση της ΛΑΡΚΟ, ικανοποιώντας τα αιτήματα των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων.
Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι και αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει ότι τα εργοστάσια δεν τα κλείνουν οι εργάτες και οι αγώνες τους. Οι εργαζόμενοι με τον πολύχρονο αγώνα τους κράτησαν ανοιχτή τη ΛΑΚΡΟ κόντρα σε θεούς και δαίμονες, με όλους τους εργαζόμενους στη θέση τους σμπαράλιασαν ξανά και ξανά τα σχέδια κυβερνήσεων, επιχειρηματικών ομίλων.
Από την άλλη, όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μας διαχρονικά, συστηματικά προχώρησαν στην απαξίωση της επιχείρησης, στη στοχοποίηση των εργαζομένων, στην υπερχρέωσή της, αναφέρει το Συνδικάτο.































