Ύποπτοι για κορωνοϊό φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ τους

Ύποπτοι για κορωνοϊό είναι πέντε φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίοι φοιτούν στη Γεωπονική Σχολή στον Βόλο. Οι νεαροί θερμομετρήθηκαν, σύμφωνα με την Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης κ. Ιωάννα Λαλιώτου, πριν την είσοδό τους σε εργαστηριακό μάθημα. Η θερμοκρασία τους ήταν άνω του ορίου που έχει τεθεί από το πρωτόκολλο και τηρήθηκαν οι διαδικασίες, που θέλουν τη μετάβαση των φοιτητών σε Νοσοκομείο για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού.
Σήμερα, αναμένονται τα αποτελέσματά τους.
Στο μεταξύ η κ. Λαλιώτου επεσήμανε πως είναι λογικό να υπάρχουν κρούσματα και σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και οι φοιτητές βρίσκονται στην κοινότητα και τα κρούσματα ολοένα και αυξάνονται πανελλαδικά.
Το Πανεπιστήμιο ακολουθεί συγκεκριμένα και εγκεκριμένα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ενώ κάθε τμήμα έχει εξειδικεύσει τις οδηγίες ανάλογα με τις ανάγκες του, που αυτό σημαίνει σε μερικά τηρείται και η θερμομέτρηση. Σε ότι αφορά τα δια ζώσης μαθήματα, η κ. Λαλιώτου ανέφερε πως έως τις 26 Οκτωβρίου έχουν περιθώριο οι φοιτητές να δηλώσουν μαθήματα, όμως φάινεται η τάση που επικρατεί και θέλει τους περισσότερους να αποφεύγουν τις δια ζώσης διδασκαλίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.