Ζούγκλα από χόρτα και αδέσποτα σε κεντρικό κτήριο του Δήμου Βόλου

Αντιδράσεις των περίοικων για την κατάσταση που επικρατεί

Έντονες είναι οι αντιδράσεις περίοικων και καταστηματαρχών για την κατάσταση που βρίσκεται κτήριο του Δήμου Βόλου στη συμβολή των οδών Τάκη Οικονομάκη και Αντωνοπούλου.

Όπως μετέφεραν καταστηματάρχες της περιοχής στο magnesianews.gr, το εν λόγω οίκημα δεν χρησιμοποιείται από το Δήμο και μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν γεμάτο μπάζα, χόρτα που έφταναν τα 2,  ίσως και παραπάνω μέτρα, σκουπίδια αλλά και πολλά αδέσποτα που έβρισκαν καταφύγιο.

Μετά από επανειλημμένα τηλεφωνήματα και οχλήσεις των καταστηματαρχών, συνεργείο του Δήμου Βόλου πήγε στο κτήριο, μάζεψε τα μπάζα και έκοψε τα χόρτα. Ωστόσο η κατάσταση δεν βελτιώθηκε, καθώς μέσα σε μόλις λίγους μήνες τα χόρτα “φούντωσαν” πάλι, τα σκουπίδια επανεμφανίστηκαν, ενώ τα αδέσποτα βρήκαν πάλι το καταφύγιό τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία δυσάρεστη εικόνα στην καρδιά της εμπορικής αγοράς.

Καταστηματάρχες και κάτοικοι ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα από το Δήμο, ώστε να καθαριστεί το σημείο αλλά και οι πεζόδρομοι γύρω τους, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες είναι ακόμη υψηλές και αναδύεται μία έντονη μυρωδιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.