Ημέρα ξεκούρασης για τους κυανόλευκους

Την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες και να «γεμίσουν τις μπαταρίες» τους έχουν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, έδωσε τη δυνατότητα στο Φλουτ να δώσει ρεπό στους παίκτες του και να τους περιμένει με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση για σκληρή δουλειά από την Τετάρτη στο γήπεδο.

Η διακοπή αυτή αναμένεται να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα της Νίκης, αφού το τεχνικό τιμ τις δύο πρώτες αγωνιστικές, σημείωσε αρκετές αδυναμίες στο μπλοκάκι του, που θα έχει την ευκαιρία να τις δουλέψει με τους παίκτες του. Αν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις άμεσα, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Ρυθμούς αναμένεται να ανεβάσει και ο Τζιώρας, που ξεπερνά σιγά, σιγά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Την Τετάρτη 3/9 το απόγευμα η Νίκη θα μάθει και το αγωνιστικό της πρόγραμμα, τις ημέρες και τις ώρες δηλαδή των επόμενων αναμετρήσεων, από την 3η έως και την 8η αγωνιστική της Super League.

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή οι κυανόλευκοι θα δώσουν φιλικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, με την Τορπέντο Μόσχας. Ένα ματς, που αποτελεί καλή ευκαιρία για συμπεράσματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.