Αγρότης από τον Αλμυρό εισέπραξε 7,9 εκ. € από επιδοτήσεις με πλαστά τιμολόγια!

    Έναν αγρότη, που φέρεται ότι απέσπασε από επιδοτήσεις ποσό 7,9 εκ. €, καταθέτοντας πλαστά τιμολόγια, συνέλαβαν σήμερα το πρωί, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

    Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 64χρονο Έλληνα, κάτοικο της περιοχής Αλμυρού, ο οποίος – αν και αναζητήθηκε από την Αστυνομία δεν εντοπίστηκε τις προηγούμενες ημέρες – οπότε παρουσιάστηκε σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και συνελήφθη.

    Ο δράστης που είναι ειδικού καθεστώτος (δηλαδή μη υπόχρεος στην τήρηση βιβλίων), οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

    Όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνελήφθη σήμερα (20-01-2015) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 64χρονος Έλληνας, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

    Ειδικότερα, ο 64χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο ατομικές οφειλές, οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 7.955.180,46 ευρώ.

    Η σύλληψη του 64χρονου έγινε αφού η ΔΟΥ Βόλου βεβαίωσε την οφειλή και ενημέρωσε την Εισαγγελία, που παρήγγειλε τη σύλληψή του, ώστε να κάνει διακανονισμό για επιστροφή μέρους του χρέους.

    Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
    Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.