Βόλος: Απεβίωσε ο 59χρονος πρώτο κρούσμα του Η1Ν1

Απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι, μετά από 35 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ο 59χρονος άνδρας, που ήταν το πρώτο κρούσμα του ιού Η1Ν1 ενώ στα άλλα δύο κρούσματα προστέθηκε και τρίτο, που πιθανόν προσβλήθηκε από τον ιό.
Ο άτυχος, 59χρονος που ανήκε στις ομάδες υψηλού κινδύνου, διότι έπασχε και από άλλα προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και ενώ βρισκόταν για 35 μέρες σε καταστολή και διασωληνωμένος.

Στο μεταξύ, ένας 35χρονος άνδρας πήγε χθες στο Νοσοκομείο Βόλου, με συμπτώματα του ιού της γρίπης και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος, ενώ οι γιατροί έστειλαν φαρυγγικό επίχρισμα στην Αθήνα για εξέταση και αναμένουν τα αποτελέσματα. Ο νεαρός άνδρας, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ανήκει στην ομάδα ασθενών υψηλού κινδύνου.

Διασωληνωμένος και σε καταστολή παραμένει ένας 50χρονος άνδρας, που επίσης έχει προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Τέλος, σημεία βελτίωσης δείχνει ο 42χρονος, που επίσης προσβλήθηκε από τον ιό. Ο ασθενής δεν είναι πλέον σε καταστολή και οι γιατροί εκτιμούν ότι είναι θέμα μερικών ημερών να επιστρέψει στο σπίτι του μετά από νοσηλεία στη ΜΕΘ και θεραπεία για πάνω από 15 μέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.