Κινδύνεψαν δύο παιδάκια από πυρκαγιά στη Σκιάθο

Δύο παιδάκια κινδύνεψαν από φωτιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε σπίτι στη χώρα της Σκιάθου, από φαγητό που είχε ξεχάσει στην κουζίνα η μητέρα τους, που βγήκε από το σπίτι για να ψωνίσει κάτι. Ευτυχώς, η επέμβαση της Πυροσβεστικής του νησιού ήταν άμεση και τα δύο παιδάκια, ηλικίας 5 και 8 χρονών είναι καλά στην υγεία τους.

Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής του νησιού, ενημερώθηκε στις 11.30 σήμερα το πρωί για φωτιά σε κουζίνα σπιτιού, που είναι ισόγειο και βρίσκεται κάτω από τον περιφερειακό, στη χώρα της Σκιάθου.
Επί τόπου πήγαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, που με επικεφαλής την διοικητή, πυραγό Γιώργο Λιακόπουλο, για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά είχε ξεσπάσει από φαγητό ξεχασμένο στην κουζίνα.
Μάλιστα στο σπίτι βρισκόταν τα δύο παιδάκια, ενώ η 30χρονη μητέρα τους, Αλβανικής καταγωγής, είχε βγει για να ψωνίσει κάτι, ενώ ξέχασε το φαγητό στη φωτιά.

Οι πυροσβέστες έβγαλαν τα δύο παιδιά από το σπίτι και έσβησαν τη φωτιά στην κουζίνα, περίπου μισή ώρα μετά την κλήση που δέχτηκαν, ενώ οι ζημιές υπολογίζονται σε 2000 € περίπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.