Lab Art: Cult Invaders απ΄το Luben.tv καλεσμένοι απόψε για τα… τρίχρονα

Τρία χρόνια … ζωής συμπληρώνει το lab Art στην πόλη μας, με πλήθος εκδηλώσεων και μεγάλες επιτυχίες τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, όπου το Ράδιο-Ένα και η ΜΑΓΝΗΣΙΑ, συμμετέχουν συνεχώς και ενεργά, με τον ρόλο του χορηγού επικοινωνίας. Ευχόμαστε στο Lab Art να τα … χιλιάσει και οι συντελεστές του, να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά. Τι αναφέρουν όμως οι ίδιοι και τι ετοιμάζουν; «Πριν τρία χρόνια άνοιγε με όρεξη τις πόρτες του το μεγαλύτερο live stage της Θεσσαλίας στο Τσαλαπάτα και με καλεσμένο τον Κώστα Μπίγαλη ξεκινούσε το πολύπλευρο ψυχαγωγικό ταξίδι του, στο οποίο μετά από σχεδόν 200 event πλέον έχει παρασύρει χιλιάδες φίλους των τεχνών από το Βόλο και κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Σήμερα Σάββατο, γιορτάζουμε τα 3 χρόνια λειτουργίας του Lab Art, καλώντας τους Cult Invaders από το Luben.tv για μια αξέχαστη βραδιά ποτισμένη με επιτυχίες που θέλουμε να ξεχάσουμε, αλλά μάλλον αγαπάμε περισσότερο τώρα από πότε!
Σας αναμένουμε όλους μετά τις 10μμ και -το εννoούμε- φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια για χορό..
«Πλούσιο και νοσταλγικό οπτικό υλικό, αλλά και ένα ρεπερτόριο -αμφιβόλου ποιότητος- αλλά απεριόριστου κεφιού για έναν υπερμαραθώνιο cult & trash μουσικής!
Θα πιούμε τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι, θα σας κάνουμε μακαρόνια με κιμά για να φάτε και θα κάνουμε push ups να δούμε τι πάει να πει γυμναστική πριν πάμε όλοι μαζί για τρέλες στις Σεϋχέλλες. Ξέρουμε τι ζητάτε -μόνο αυτό μετράει και ερχόμαστε για να σας το δώσουμε!»
Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Lab Art
Doors open: 22:00
Προπώληση – Ταμείο: 5€ με μπύρα δώρο
Πληροφορίες 2421 40 3454 ( Ώρες 10:00-14:00 17:00-21:00)
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα: -Public Βόλου και όλης της Ελλάδας -Seven Spots (Κ.Καρτάλη καθώς και Πολυμέρη) -Tender Bar (Όγλ 35) -Bruno Coffee Stores (Δημητριάδη με Τοπάλη) -Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου) -Classic (Ερμού 187).
Lab Art χώρος τεχνών, Τσαλαπάτα, Βόλος, tel: 6972 205007
[email protected] || www.facebook.com/labartvenue

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.