Στην Κρήτη το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμιδίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναχωρεί αύριο Πέμπτη για την Κρήτη το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεραμιδίου προσκεκλημένο του Δήμου Χανίων και του Συλλόγου ΄΄Σταυραετοί΄΄ για να λάβει μέρος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην παράδοση που πραγματοποιεί ο Δήμος Χανίων .

Η 40μελής αποστολή του Συλλόγου αποτελείται από 30 χορευτές και χορεύτριες που συνοδεύονται από μουσικούς , τους δασκάλους Δημήτρη και Στέφανο Τραγουδάρα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε από την περιοχή μας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεραμιδίου αφού το συγκεκριμένο χωριό έχει τον μεγαλύτερο τραγουδιστικό και χορευτικό πλούτο του Πηλίου .

Η βραδιά που θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του ο Σύλλογος του Κεραμιδίου θα είναι το Σάββατο 27 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία των Χανίων .Το πρώτο χορευτικό τμήμα του συλλόγου θα παρουσιάσει τραγούδια και χορούς από το Κεραμίδι , ενώ το δεύτερο χορευτικό τμήμα θα παρουσιάσει χορούς Θεσσαλίας συνοδευόμενο από παραδοσιακή ορχήστρα.

Η αποστολή του συλλόγου κατά την διαμονή της στα Χανιά θα επισκεφτεί τα διάσπαρτα μνημεία και το περίφημο Βενετσιάνικο λιμάνι , τους ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους , τις εντυπωσιακές παραλίες και βέβαια θα γευτεί την φημισμένη κρητική κουζίνα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.