Άγνωστος χτύπησε με λοστό ζευγάρι ηλικιωμένων μέρα μεσημέρι

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι, στο κέντρο του Βόλου, όταν ληστής χτύπησε το κουδούνι της πόρτας διαμερίσματος ζευγαριού ηλικιωμένων, πιθανόν για να τους ληστέψει και άρχισε να τους χτυπά με λοστό!

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 15.55 σήμερα το απόγευμα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί των οδών Γάτσου 51 – Αριστοτέλους, στο Βόλο, όταν ένας άγνωστος (πιθανόν ρομ) χτύπησε το κουδούνι της πόρτας που έμενε ζευγάρι ηλικιωμένων 78 χρονών και επιτέθηκε με λοστό στη γυναίκα που άνοιξε, αλλά και στον σύζυγό της, που πήγε να δει τι συμβαίνει όταν άκουσε τις φωνές.

Από τις φωνές των ηλικιωμένων, αναφέρουν οι πληροφορίες επί τόπου πήγε και ένας γείτονας για να δει τι συμβαίνει, αλλά ο αδίστακτος ληστής του επιτέθηκε με τον λοστό!
Τελικά ο επίδοξος ληστής έφυγε άπραγος, ενώ το ζευγάρι ηλικιωμένων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζευγάριο ηλικιωμένων, που είναι ηλικίας 78 χρονών, από τα χτυπήματα υπέστη θλαστικά τραύματα μόνο, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή τους δεν είναι σοβαρή και τελικά εισήχθησαν στην χειρουργική κλινική για παρακολούθηση.
Ο άγνωστος άνδρας αναζητείται από την Αστυνομία, που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για την απρόκλητη επίθεση στους ηλικιωμένους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.