Πανελλαδικές: Κρίση πανικού έπαθαν το πρωί δύο υποψήφιοι!

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο

Κρίση πανικού έπαθαν, περίπου 45 λεπτά μετά την υπαγόρευση των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, σήμερα το πρωί, μια μαθήτρια στο 1ο Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας, αλλά και ένας μαθητής του 8ου ΓΕΛ Βόλου (που έδινε εξετάσεις στο χώρο του 2ου ΓΕΛ) με αποτέλεσμα οι καθηγητές να καλέσουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και στις δύο περιπτώσεις που τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, για να πάρουν έγγραφο και να δώσουν επαναληπτικές εξετάσεις.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 9.45 σήμερα το πρωί και, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αναστάτωση στο σχολείο, ενώ θεωρείται βέβαιο, ότι και άλλα παιδιά επηρεάστηκαν από το περιστατικό, που ωστόσο δεν εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της κοπέλας.

Το δεύτερο περιστατικό, συνέβη περίπου την ίδια ώρα, με έναν μαθητή του 8ου ΓΕΛ Βόλου που έδινε εξετάσεις στο εξεταστικό του 2ου ΓΕΛ Βόλου.

Κατά τ’ άλλα η διαδικασία κύλισε ομαλά στα υπόλοιπα εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας, όπου σήμερα δεύτερη μέρα των Πανελλαδικών οι μαθητές εξετάστηκαν στα μαθήματα γενικής παιδείας Βιολογία, Φυσική, μαθηματικά – στοιχεία στατιστικής και ιστορία.

Από τους 1475 υποψήφιους, στα εξεταστικά κέντρα παρουσιάστηκαν 1430 (35 απόντες), ενώ από τους 26 που εξετάζονταν προφορικά, δεν παρουσιάστηκε ένας υποψήφιος.
Τα θέματα δόθηκαν, κατά μέσο όρο, στις 9 το πρωί.

Την Παρασκευή οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης Νεοελληνική λογοτεχνία, Βιολογία, Χημεία – Βιοχημεία και στην τεχνολογική κατεύθυνση στο μάθημα Αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.