Κοιτάζει προς Α2 ο Κένταυρος Αγριάς

Αρχίζει η Β’ φάση των αγώνων της Β' Εθνικής για τη βολιώτικη ομάδα χάντμπολ

Με όνειρα και φιλοδοξίες αναμένει την έναρξη της Β’ φάσης του 2ου ομίλου για τη Β’ Εθνική στο πρωτάθλημα handball ο Κένταυρος Άγριάς, αρχίζοντας την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου τις υποχρεώσεις του στην έδρα του ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος στο πρωτάθλημα αντρών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εξασφάλισε νωρίτερα από τον καθένα την πρόκρισή του στον Α Υποόμιλο. Μάλιστα τερμάτισε πρώτος στον σχετικό πίνακα, με 13 βαθμούς έχοντας την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα (263-192).

Αν και η αγωνιστική πορεία ήταν σταθερή εν τούτοις οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του Κενταύρου ήταν πολλές και ποικίλες. Η πανδημία και οι μικροτραυματισμοί αποσυντόνισαν αρκετές φορές την πορεία των προπονήσεων αλλά και των ίδιων των  αγώνων. Αντιμετωπίζοντας την κάθε κατάσταση ξεχωριστά βρέθηκαν οι λύσεις που έπρεπε και έτσι ο Κένταυρος πήρες το εισιτήριο για την β φάση.

Επίσης, η αντικατάσταση του πρώτου προπονητή Διονύση Κρατήρα από τον Θοδωρή Παπαδόπουλου αποδέσμευσε τον πρώτο από τον διπλό ρόλο που είχε (προπονητής – παίκτης) και πρόσθεσε στο πλευρό του Γιώργου Καλαποδά ένα παλιό γνώριμο. Η παρουσία του νέου προπονητή έχει αναβαθμίσει  την οργάνωση και έχει εξασφαλίσει την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα.  Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος αγωνίστηκε ως παίκτης  στους  Ιωνικό Ν.Φ, Αχαρνής, Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, Καματερό, Εύρυτο και Ολυμπιακό Βόλου ενώ από το 2005 μεταπήδησε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου (αντρική και γυναικεία ομάδα). Ακολούθησε η παρουσία του στους πάγκους του Ιωνικού Ν. Μαγνησίας Λαμίας καθώς και του Εύρυτου.

Ο Κένταυρος Αγριάς καλείται να αντιμετωπίσει στην Β του 2ου Ομίλου με την σειρά τους ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων (Συκιές-Θεσσαλονίκη), τον Άρη Θεσσαλονίκης, την ομάδα του Α.Ε.Π Πανοράματος (Θεσσαλονίκη), τον Κερκυραϊκό ΓΣ και  τον Α.Ο.Α Καστοριάς.Οι ομάδες θα αγωνιστούν ένας προς όλους σε 2 γύρους, με σύστημα βαθμολογίας. Οι δύο πρώτοι του σχετικού πίνακα βαθμολογίας που θα δημιουργηθεί θα αγωνίζονται την επόμενη αγωνιστική χρονιά στην Α2.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Καλαποδά έχουν την δυνατότητα να διαχειριστούν τους νεαρούς παίκτες που πήραν το βάπτισμα του πυρός και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία (Καλαποδάς Αγ. Μαυρομάτης Κ., Μιχαλόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ., Τσούκας Ηλ., Χανιάς Δ. ). Επίσης, οι Κρατήρας Δ., Μακρής Γ., Χαλκιάς Θ., Χιώτης Κ. Καρανάσιος Κ. και Βαλκαμελής Γ. συνεχίζουν τις προπονήσεις. Οι «φοιτητές» (Γραμματικόπουλος Χ., Μησιρλίδης Π., Πάσχος Δ.) έχουν ενσωματωθεί πλήρως με το κλίμα της ομάδας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενώ στο ράστερ έχουν προστεθεί επίσης οι Γκαμώτσος Γ., Λαζαρίδης Β. και Μετάνι Κ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.