Κερδίζει τις εντυπώσεις

Τι θέλετε και τα έχετε βάλει με τον δήμαρχο; Αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του, επιτέλους. Αυτές τις προτροπές ακούμε από ορισμένους συμπολίτες μας. Τι δεν σας αρέσει; Κάνει ωραία πράγματα.
Με την λογική των συμπολιτών μας θα πρέπει να τον εξυμνούμε γιατί έφτιαξε φάτνη, γιατί φώτισε το καραβάκι (πολύ όμορφο) στην είσοδο της πόλης και γιατί έκανε μπλε την Δημητριάδος. Ε, λοιπόν μπράβο του. Τέτοια πράγματα δεν τα έχουμε δει στην πόλη, είναι πρωτοποριακά.

Όπως πρωτάκουστο είναι ένας δήμαρχος ν’ ανεβαίνει στο απορριμματοφόρο, καθώς επίσης και να εξαγγέλλει το έργο κατασκευής τουαλέτας, αλλά και να σκουπίζει τα πάρκα.

Ποτέ άλλοτε δεν έγιναν όλα αυτά στο Βόλο.

Μπράβο επίσης θα πρέπει να του πούμε και για το γεγονός ότι ο Βόλος προμηθεύεται ηλεκτρολογικό υλικό από το Κερατσίνι και κάθε φορά που θέλει ν’ αγοράσει κάτι ή να κατασκευάσει, σκέφτεται πρώτα τους «δικούς του» ανθρώπους και τους κάνει ανάθεση.

Μπράβο δήμαρχε μας. Ποτέ δεν θα τολμήσουμε να πούμε κάτι εναντίον σου. Το μόνο που θέλουμε να δούμε τώρα είναι να αναπαριστάς τον αθώο Χριστούλη στη φάτνη, ανάμεσα στους «μάγους» της επικοινωνίας σου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.