Αποχαιρετιστήρια επιστολή της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας

Αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, απέστειλε η Διευθύντρια Π.Ε. κα Θεοδώρα Μητσιάνη, που αποχωρεί από τη θέση της, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα, αναλαμβάνει καθήκοντα νέος διευθυντής.

Όπως αναφέρει στην επιστολή της, «αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι ολοκληρώνοντας τη θητεία μου ως Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας θέλω να εκφράσω σε όλους εσάς, τους ακάματους συνεργάτες μου, που καθημερινά αγωνίζεστε για την προαγωγή και ανάπτυξη όχι μόνο της γνώσης αλλά και της προσωπικότητας των παιδιών αντιμετωπίζοντας πολλές φορές αντίξοες συνθήκες, τις ευχαριστίες μου, για την άψογη συνεργασία και τη συναδελφική αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε ανάμεσά μας. Προσπαθήσαμε από κοινού να κάνουμε πραγματικότητα τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά μας για την όσο το δυνατό αποδοτικότερη προσφορά εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού έργου στη Μαγνησία Είναι κοινά αποδεκτό ότι επιτύχαμε να φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντά μας ως εκπαιδευτικοί αλλά και ως άνθρωποι.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, για εσάς και τις οικογένειές σας, δύναμη ψυχική και σωματική ώστε να συνεχίσετε να φέρετε με τον καλύτερο τρόπο εις πέρας το δύσκολο έργο σας»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.