Πίστη ότι θα κερδίσει τον κόσμο της Νίκης στη Γ.Σ. το πλάνο για το ποδόσφαιρο

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο αποφασίστηκε, όπως αναμενόταν, ότι η 12η Ιουνίου θα είναι η μέρα της Γ.Σ., αλλά υπάρχει ένα μικρό τυπικό ζήτημα, ώστε να ανακοινωθεί και επισήμως η ημερομηνία.

Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι πρέπει να βρεθεί αίθουσα για τη διεξαγωγή της με την έγκριση φυσικά του Δήμου Βόλου για τη συγκεκριμένη μέρα κι όταν συμβεί αυτό, θα οριστικοποιηθεί ο χρόνος και ο τόπος της Γενικής Συνέλευσης.

Από κει και πέρα συζητήθηκε το οργανωτικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι άνθρωποι που θα αναλάβουν ηγετικό ρόλο στη νέα μέρα της Νίκης, πήραν τον λόγο και τόνισαν πως ξεκινά η οργάνωση των ακαδημιών με συγκεκριμένο τρόπο και η οργάνωση της πρώτης ομάδας με επιλογή αυτών που θα την απαρτίσουν, αν και οι πληροφορίες λένε πως ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση, για τη συγκρότηση του ρόστερ δηλαδή αλλά και για το κλείσιμο προπονητή. Ακόμη έγινε λόγος για τον προσδιορισμό του μπάτζετ, κάτι που θα γίνει την επόμενη βδομάδα.

Στη Γ.Σ. τα μέλη του Δ.Σ. που θα τρέξουν το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ζητήσουν να πάρουν τη νομιμοποίηση του σώματος, αν και θα μπορούσαν να μην το κάνουν, αλλά θέλουν να συμβεί αυτό, για να μην υπάρχει η οποιαδήποτε αμφισβήτηση. Βέβαια, το καλύτερο θα ήταν γι’ αυτούς, εφόσον δεν υπάρχει άλλη πρόταση, να μην υπάρξει αρνητική κριτική και η πρόταση να περάσει παμψηφεί. Εξάλλου το να υπάρχει η οποιαδήποτε μεμψιμοιρία δε βοηθά την ομάδα να κοιτάξει μπροστά. Πάντως, εκτίμηση είναι ότι, επειδή οι «ποδοσφαιρικοί» του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης θα πάνε πολύ καλά προετοιμασμένοι στη Γ.Σ., όπως λένε οι πληροφορίες, και με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, θα κερδίσουν τον κόσμο, με δεδομένο πάντα ότι δεν υπήρξε το παραμικρό ενδιαφέρον για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος από κάποιον άλλον και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης, δε δέχθηκε όχι μόνο έγγραφη, αλλά ούτε και τηλεφωνική ενόχληση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.