Ξεκίνημα σήμερα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται σήμερα στις 22.00 (Cosmote Sport 1) τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τις 6 και τις 14 κατακτήσεις αντίστοιχα του τροπαίου αποτελούν ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι, με τη μεταξύ τους προϊστορία να καταγράφει 11 νίκες της Μπάγερν Μονάχου, 3 ισοπαλίες και 12 νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για το παραδοσιακό ντέρμπι της Ευρώπης. Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης φροντίζουν σε κάθε τους συνάντηση να χαρίζουν θέαμα και στιγμές χαραγμένες στην ιστορία του Champions League, σε μια «μάχη» που διαχρονικά κινείται στην ισορροπία. Τελευταία φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν ήταν και πάλι στα ημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2017/2018, όταν οι Μαδριλένοι είχαν αποκλείσει τους Βαυαρούς με συνολικό σκορ 4-3 και είχαν πάρει την πρόκριση για τον τελικό.

Ο Τόμας Τούχελ είδε τους Σανέ, Γκνάμπρι και Μουσιάλα να ολοκληρώνουν την προπόνηση και να τίθενται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση, ενώ οι σίγουροι απόντες είναι οι Ουπαμεκανό, Κομάν και Μποΐ, με αμφίβολο τον Ματίας Ντε Λιχτ.

Στην αντίπερα όχθη ο Κάρλο Αντσελότι είδε τον Ροντρίγκο να ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να μπαίνει στην αποστολή, ενώ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καρβαχάλ και τους τραυματίες Αλάμπα και Κουρτουά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.