Ήττα του A.Σ. Βόλος 2004 με 0-3 από τις Αβαντίδες Χαλκίδας

Από τις πρωτοπόρες Αβαντίδες Χαλκίδας ηττήθηκε στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ο Βόλος 2004 με 0-3, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η ομάδα της Έλενας Κουσκούνη είχε ένα εκρηκτικό πρώτο 20λεπτο, έχοντας και τη δική της ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 7′, όταν το σουτ της Νικάκη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ η τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στο 37′, η ομάδα της Χαλκίδας άνοιξε το σκορ, με την Κλάρα Μυρτολλάρι, η οποία σε θέση τετ-α-τετ νίκησε την Μιχαλακάκη για το 0-1. Νωρίς στο δεύτερο μέρος, οι Αβαντίδες “κλείδωσαν” τη νίκη τους, κάνοντας το 0-2, πάλι με σκόρερ τη Μυρτολλάρι, η οποία επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, το οποίο δεν μπόρεσε να αποσοβήσει η Μιχαλακάκη. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μία τυπική διαδικασία, σε ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς τίποτα το αξιόλογο από ‘κει και πέρα, με τις Αβαντίδες απλώς να βάζουν το κερασάκι στην τούρτα της νίκης τους, με τη Χριστοφορίδη, η οποία με δυνατό δεξί σουτ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ της Λόγου, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Έτσι, η βολιώτικη ομάδα παραμένει στους επτά βαθμούς, δίχως να κινδυνεύει να υποβιβαστεί, χτίζοντας με υπομονή την ομάδα για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Βόλος 2004 (Κουσκούνη): Μιχαλακάκη, Τσελίκα (46′ Κουλοχέρη), Νικάκη (58′ Πουρσανίδου), Αβντόλι, Κουμνιώτη, Νεννέ, Γρηγοριάδη, Γκέκα, Ανδρέου, Βέτσικα, Παπασακελλαρίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.