Ιμεράι: Από τη Νίκη τελειώσαμε κι εγώ και ο Κέρι

Το πρώην αφεντικό των κυανόλευκων μίλησε στον Sport Fm 89.5 και εξέφρασε την εκτίμησή του για τον Αχ. Μπέο

Πως αυτός και ο Κέρι τελείωσαν οριστικά από τη Νίκη Βόλου και πως ο ίδιος δεν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου ούτε με χορηγία, τόνισε ο Νίκος Ιμεράι, ο οποίος αντίθετα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει κάτι τέτοιο για τον ΝΠΣ Βόλος, αν του γίνει πρόταση, αλλά και για το μπάσκετ της Νίκης λόγω της εκτίμησης που έχει για τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου.

Ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων μίλησε στον Sport Fm 89.5 και ερωτώμενος για τον Αχιλλέα Μπέο είπε ότι τον εκτιμά ως άνθρωπο, αλλά δεν είναι φίλος του, ενώ με ελαφρώς ειρωνική διάθεση σχολίασε τις εξελίξεις στα διοικητικά της Νίκης, λέγοντας ότι εμφανίστηκε ξαφνικά πολύ χρήμα, που μόνο αυτός δεν είδε. Επίσης έκανε λόγο για ανθρώπους που ήθελαν να συνδιοικούν, χωρίς να βάζουν χρήματα, και οι οποίοι επιθυμούν η ομάδα να είναι στις χαμηλές κατηγορίες. Σ’ αυτούς, όπως ανέφερε, άφησε κακώς χώρο, ενώ δεν μπορούν να συγκριθούν μαζί του και πρόσθεσε ότι το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να παλέψει είναι η αχαριστία.

Εντύπωση προκάλεσαν και τα λόγια του για τους οργανωμένους, υποστηρίζοντας ότι έχουν πάρει 29-30 εισιτήρια διαρκείας και πως έχει πληρώσει γι’ αυτούς 20.000 ευρώ πρόστιμα. Μάλιστα αναρωτήθηκε αν αυτή είναι η αγάπη τους για την ομάδα. Σε ό,τι αφορά τον Θοδωρή Σκύφτα τον χαρακτήρισε ανθρωπάκι.

Ο κ. Ιμεράι παραδέχθηκε τώρα, παρά την αντίθετη απάντησή του στη συνέντευξη Τύπου στο Πανθεσσαλικό, ότι η Νίκη ήταν διαιρεμένη εκτός από διοικητικά και αγωνιστικά και πως υπήρχαν δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια. Υπογράμμισε δε πως κάποιοι παίκτες που έπαιζαν γι’ αυτόν πήραν μόνοι τους ορισμένα ματς, αλλιώς, όπως δήλωσε, οι κυανόλευκοι δε θα τερμάτιζαν ούτε πέμπτοι!

Σ’ ό,τι αφορά τον Χρήστο Τζιώρα, για τον οποίον είχε δηλώσει ότι η ομάδα έπαιζε μπάλα και χωρίς αυτόν, τώρα επισήμανε ότι στοίχισε η αποχώρησή του και πως ο Κέρι τον ήθελε να μείνει, γιατί είχαν βρει καλή χημεία μεταξύ τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ιμεράι:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.