Επιστροφή Βαλάντη Κόκκα στον Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Βαλάντης Κόκκας

Επιστροφή στον Γ.Σ. Αλμυρού μετά από ένα εξάμηνο για τον Βαλάντη Κόκκα, που ανακοινώθηκε επίσημα από τη Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου, όπως και η προώθηση στην πρώτη ομάδα του νεαρού Νίκου Καραγεωργόπουλου. Αναλυτικά:

“Συνεχίζεται από την Δ.Ε. η συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας, με την απόκτηση από τον Ρήγα Φεραίο του αμυντικού Κόκκα Βαλάντη, ο οποίος αποτέλεσε βασικό πυλώνα της ανόδου της ομάδας στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και στην παραμονή αυτής στη συνέχεια. Ακόμη προωθήθηκε από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα ο δεκαεξάχρονος επιθετικός Καραγεωργόπουλος Νικόλαος. Όλοι μαζί κτίζουμε τη καινούργια νεανική ομάδα βάζοντας τις βάσεις παράλληλα, ώστε να έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους μικρούς φίλους του Γ.Σ.Αλμυρού ότι αρχίζουν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου μας. Για τον σκοπό αυτό καλούμε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ» όλους τους γονείς που θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και  έχουν γεννηθεί το έτος 2010 και προγενέστερα. Στόχος και φιλοσοφία του Δ.Σ και της Δ.Ε είναι η δημιουργία πρότυπων ακαδημιών με στόχο την ανάδειξη και προώθηση ταλέντων της περιοχής μας, ισάξιων αυτών που ανεδείχθησαν από τα σπλάχνα του ιστορικού μας συλλόγου, όπως των Βασιλάκου, Σταματίου, Κωστούλα, Λαγού και πολλών άλλων. Όλοι μαζί λοιπόν στη κοινή προσπάθεια ανάδειξης της αίγλης και της 90χρονης ένδοξης ιστορίας του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ, μέσα από τη δουλειά που πρέπει να γίνει με  τα δικά μας παιδιά”.

Ο νεαρός Νίκος Καραγεωργόπουλος

Γεύμα στους παίκτες από τη διοίκηση

Γεύμα στους ποδοσφαιριστές παρέθεσε η διοίκηση, που σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση:

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Α. παρέθεσε γεύμα στην ποδοσφαιρική ομάδα στην ψησταριά «ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ» στο παζάρι του Αλμυρού  του μέλους του συλλόγου μας  Ηλία Τιμπλαλέξη, τον οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική του προσφορά”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.