Π. Βαφίνης: Το Γραφείο του Δημάρχου θα συνεχίσει να είναι ανοικτό σε όλους

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Αλοννήσου

Πραγματοποιήθηκε, παρουσία δημοτών και συγγενών, την περασμένη Τετάρτη, η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Αλοννήσου και του δημάρχου Πέτρου Βαφίνη. Ο δήμαρχος, ανέφερε ότι «αποτελεί για μένα προσωπικά ύψιστη τιμή. Ταυτόχρονα όμως, νιώθω μεγαλύτερο βάρος υποχρεώσεων απέναντι σε όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους αλλά και σε όλους τους Δημότες της Αλοννήσου. Για αυτό θα υπερβώ εαυτόν, προκειμένου να ανταποκριθώ για ακόμη μια φορά στα καθήκοντα που μου έχουν ανατεθεί» , καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της Αλοννήσου ορκίζεται Δήμαρχος για τρίτη συνεχή θητεία. «Βρισκόμαστε σε μία περίοδο που το νησί μας όχι μόνο μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά αλλά μπορεί να κατακτήσει την κορυφή» είπε και αναφέρθηκε στα έργα που προσπάθησε να αναδείξει η δημοτική αρχή πριν τις εκλογές, όπως λιμάνι, ύδρευση, αποχέτευση, οδοποιία , υποβρύχια μουσεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και άλλα πολλά μικρά και μεγάλα, με χρηματοδότηση που «αγγίζει» τα 29 εκατομμύρια ευρώ.
Ο κ. Βαφίνης, τόνισε ότι στην εκλογική αναμέτρηση νικήτρια η Αλόννησος, ενώ έκανε λόγο για μια κρίσιμη και καθοριστική τετραετία, που μπορεί να αλλάξει το νησί βάζοντας το σε νέα τροχιά ανάπτυξης και κυρίως, να αναβαθμίσει ριζικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Μάλιστα, κάλεσε έτσι, όλες τις δημοτικές παρατάξεις να αγωνιστούν μαζί για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός.
Κλείνοντας, ανέφερε ότι όλα τα χρόνια της θητείας του προσπάθησε να είναι χρήσιμος και όχι αρεστός, και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, ενώ σημείωσε ότι «το Γραφείο του Δημάρχου θα συνεχίσει να είναι ανοικτό σε όλους. Και εγώ θα συνεχίσω να είμαι Δήμαρχος Αλοννήσου» .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.