Στον Βόλο σήμερα Τσακαλώτος, Τσιόκας και Ξανθός

Για συναντήσεις, επισκέψεις και ομιλίες, στην πόλη μας, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Στον Βόλο θα βρεθούν σήμερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Τσακαλώτος, Τσιόκας και Ξανθός, για συναντήσεις, επισκέψεις και ομιλίες, στην πόλη μας.
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο Μεταξουργείο στον Βόλο, ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις – ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις νέες συνθήκες». Ομιλητές είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο εκπρόσωπος της Προοδευτικής Συμμαχίας Χάρης Τσιόκας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση-πρόσκληση, «καλούμε τον προοδευτικό και δημοκρατικό κόσμο του Βόλου να συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση, να πληροφορηθεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να εκφράσει τις απόψεις του σε αυτή την συγκέντρωση. Η εκδήλωση επίσης έχει και τον χαρακτήρα υποδοχής των νέων μελών που γράφτηκαν και συνεχίζουν να γράφονται ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του κόμματος για την διεύρυνσή του».

Συνάντηση Τσακαλώτου με την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συναντήσει τις πρυτανικές αρχές στον χώρο του Πανεπιστημίου στο Τσαλαπάτα σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, στις 4 το μεσημέρι. Όπως έγινε γνωστό από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, «σκοπός της συνάντησης, είναι η ανταλλαγή απόψεων για τις μεγάλες παρεμβάσεις του Πανεπιστημίου που δρομολογήθηκαν επί κυβερνήσεων με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ (Βαμβακουργία, Κίτρινη Αποθήκη, επέκταση Πολυτεχνικής Σχολής), και ζητήματα που θα θέσουν οι εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου».

Στο Νοσοκομείο Βόλου ο Ανδρέας Ξανθός

Στο Νοσοκομείο Βόλου θα βρεθεί σήμερα Δευτέρα ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός που θα συναντηθεί με διοίκηση και εργαζόμενους.
Όπως έγινε γνωστό από τη ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, «την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 10.30 πμ θα επισκεφθεί το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Θα συναντηθεί με την διοίκηση και τους συλλόγους των εργαζομένων του Νοσοκομείου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.