Κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 (φωτογραφίες)

Την εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της ΙΜ Δημητριάδος και Αλμυρού, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, με πλήθος κόσμου από όλα τα αγωνιστικά τμήματα αλλά και γονείς αθλητών τμημάτων των υποδομών να βρίσκονται εκεί, όπως και επίσημοι, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αθλητικών ενώσεων και μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.

«Η όλη προσπάθεια είναι αποτέλεσμα οργάνωσης και σκληρής δουλειάς που γίνεται σε καθημερινό επίπεδο από τους έφορους όλων των τμημάτων», τόνισε στην έναρξη της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Τσεκούρας, συμπληρώνοντας ότι: «Η μόνη βοήθεια και η δύναμή μας είστε όλοι εσείς, που καθημερινά είστε μαζί μας στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ζείτε την αγωνία και την προσπάθειά μας και όποτε σας ζητήθηκε βοηθήσατε για να ξεπεράσει ο σύλλογος τα προβλήματά του. Πιστεύουμε ότι ο μόνος δρόμος για να συνεχίσει δυνατά ο Ολυμπιακός Βόλου την αθλητική και κοινωνική του δράση είναι η εγγραφή νέων μελών στον Ερασιτέχνη. Οφείλουμε όλοι όσοι πιστεύουμε σ’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο να τον στηρίζουμε ενεργά με την παρουσία μας. Οφείλουμε να στηρίζουμε τον πιο μικρό αθλητή και την πιο μικρή αθλήτρια αλλά και τον επαγγελματία αθλητή. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ανήκει σε κανέναν. Οι διοικήσεις, οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες, είμαστε όλοι προσωρινοί. Ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει στον κόσμο του». Παράλληλα κάλεσε και τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν ενεργά στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που πραγματοποιεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις ομάδων και αθλητών και αθλητριών που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ξεχώρισαν με τα επιτεύγματά τους αλλά και με τη συμμετοχή τους σε διοργανώσεις. Στο πλαίσιο των βραβεύσεων τιμήθηκε και η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή της βράβευσης των παλαιμάχων της ποδοσφαιρικής ομάδας, Απόστολου Μαντζαφλέρη και Νίκου Ρηγούλια. Φυσικά τιμήθηκε και η ομάδα ποδοσφαίρου για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα.


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.