Στη ΜΕΘ ο 29χρονος που τραυματίστηκε σε ατύχημα στη Νεάπολη

Ελεύθερος μέχρι να συμπληρωθεί η δικογραφία, ο 56χρονος χειριστής κλαρκ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ο 29χρονος Αλβανός, που έπεσε θύμα εργατικού ατυχήματος το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ εργαζόταν στην εκφόρτωση φορτηγού αυτοκινήτου έξω από μεταφορική εταιρία στη συνοικία Νεάπολης.
Ο νεαρός έπεσε από το φορτηγό αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στις περόνες του ανυψωτικού μηχανήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά στη λεκάνη και στα κάτω άκρα, όπως και στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων. Το ατύχημα έγινε επί των οδών Ξάνθου – Διμηνίου, στον Βόλο, έξω από μεταφορική εταιρία.
Η Αστυνομία συνέλαβε τον 56χροχο χειριστή του κλαρκ, που αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, μέχρι να συμπληρωθεί από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου η δικογραφία, καθώς οι αστυνομικοί, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του 29χρονoυ, δεν μπόρεσαν να του πάρουν κατάθεση για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.
Σημειώνεται ότι ο πολυτραυματίας, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση από ορθοπεδικούς και ουρολόγους και από προχθές τη νύχτα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.