«Κοιτά» τον Διαγόρα η Νίκη, περιμένοντας και τον Λούκας Γκαρσία

Δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που θα ήθελε η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ωστόσο αναγκαστικά οι κυανόλευκοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα του Διαγόρα.

Για μία ακόμη αγωνιστική οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη καλούνται να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα, ξέροντας ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, αλλά ποντάροντας πολλά στις καλές εμφανίσεις σε αρκετές αγωνιστικές τώρα αλλά φυσικά και στην δύναμη της έδρας. Όπως έχει γίνει γνωστό η αναμέτρηση ορίστηκε για την ερχόμενη Κυριακή στη 1 μετά το μεσημέρι, με τη Νίκη Βόλου να προετοιμάζεται κανονικά πλέον σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες μπήκαν σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα, μετά το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησαν, με ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τσιμπούκας μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό, να μην εμπνέει ανησυχία και ο παίκτης να υπολογίζεται (όπως φαίνεται τουλάχιστον) για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Από την άλλη, όλο και πιο ευχάριστα είναι τα νέα για τον Λούκας Γκαρσία. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχει μπει στον… δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του που τον έχει κρατήσει σχεδόν ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Σε καθημερινή βάση κάνει ολοένα και περισσότερα στις προπονήσεις και δείχνει να αποκτά ξανά ρυθμό. Έτσι, αν δεν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Διαγόρα δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου που ακολουθεί, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.