Απειλεί να μας στείλει την εφορία ο Λούλης αν συνεχίσουμε να γράφουμε γι’ αυτόν…

«Θα σκαλίσουμε κάποια στιγμή, πως προέκυψαν οι οφειλές τους στο δημόσιο» είπε

Με απειλές για οικονομικούς ελέγχους από την εφορία απάντησε μιλώντας χθες στο TRT ο Κώστας Λούλης, αναφορικά με τα αμείλικτα και αναπάντητα ερωτήματα περί διορισμού της συζύγου του Ελένης Τζελέπογλου στο ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Χάρη Θεοχάρη, καθώς και για τη νομιμότητα του διορισμού του ως Γενικού Γραμματέα Τουρισμού.
Μήνες μετά τα σχετικά δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μαγνησία» ο κ. Λούλης απάντησε στα σκληρά ερωτήματα του ανιδιοτελή «αγιογράφου» του Σωτήρη Πολύζου, ότι ο διορισμός του ως Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής έγινε με το νόμο 4369/16 του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με το νόμο για το «επιτελικό» κράτος που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία λίγες ημέρες μετά το ΦΕΚ διορισμού του, κατ’ επέκταση δεν τίθεται ζήτημα νομιμότητας, ενώ για τον διορισμό της συζύγου του, επανέλαβε ότι δεν είναι παντρεμένος με την κα Τζελέπογλου, παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται ως ζευγάρι τόσο σε κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και σε συνεντεύξεις τους στο περιοδικό που εκδίδει ο κ. Πολύζος.
Αναφερόμενος μάλιστα στο γεγονός ότι δεν έχει πτυχίο, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία προκειμένου να κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα, σύγκρινε τον εαυτό του με τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα της πληροφορικής Μπιλ Γκέιτς και τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν, οι οποίοι επίσης δεν είχαν πτυχίο!
Χωρίς να δώσει καμία επί της ουσίας απάντηση ο κ. Λούλης, απέδωσε την κριτική που του ασκείται από ΜΜΕ και πολιτικούς αντιπάλους, στο φθόνο που νιώθουν για το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος Βόλου με την παράταξη του Αχ.Μπέου, χωρίς καν να τυπώσει φυλλάδιο και έχοντας ξοδέψει μάλιστα για τον προεκλογικό του αγώνα το συμβολικό ποσό των 180 ευρώ!
Σε μια συνέντευξη που μοναδικό σκοπό είχε να επιχειρήσει να αντιστρέψει τις σε βάρος του αρνητικές εντυπώσεις που έχει ο ίδιος προκαλέσει με τις ατυχείς ενέργειες και δηλώσεις του, ο κ. Λούλης, κατέστησε εαυτόν αμετακίνητο από την κυβέρνηση, δείχνοντας ότι παρά τα όσα συμβαίνουν συνεχίζει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά το γεγονός ότι η συμβολή του στον τομέα που του έχει ανατεθεί, είναι ανύπαρκτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.