Ξεκίνημα στην Πρέβεζα για την Αργώ στην Α2 βόλεϊ Γυναικών

Στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων βόλεϊ της περιόδου 2020-21 προχώρησε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με τη γυναικεία ομάδα της Αργούς Βόλου να ενημερώνεται για τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της και την αρχή να γίνεται στην Πρέβεζα, απέναντι στον τοπικό ΦΓΣ.

Η βολιώτικη ομάδα τοποθετήθηκε στον Β’ όμιλο της Β’ Ζώνης για την Α2 Γυναικών, και το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΠΟΓ Ηρακλής-ΕΑ Λάρισας

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός-ΜΑΣ Νέα Γενεά

ΦΓΣ Πρέβεζας-Αργώ Βόλου

Ασκληπιός Τρικάλων-ΑΣ Γιάννενα

Η Αργώ πάντως θα κληθεί να δώσει και το δεύτερο παιχνίδι της χρονιάς εκτός έδρας και πάλι στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου καθώς καλείται ν’ αντιμετωπίσει τον ΑΣ Γιάννενα, για να έρθει και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην 3η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΜΑΣ Νέα Γενεά.

Για την 4η αγωνιστική η Αργώ θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα από την ΕΑΛ, ενώ την 5η θα φιλοξενήσει τον Ασκληπιό Τρικάλων. Στη συνέχεια θα βρεθεί στην έδρα του Ηρακλή Γέφυρας, ενώ για την 7η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, παιχνίδι με το οποίο κλείνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Σταθόπουλος: «Έχουμε θεωρητικά δύσκολο όμιλο αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

Για τη σειρά των αγώνων μίλησε στο «Μagnesiasports» ο προπονητής της Αργούς, Ευάγγελος Σταθόπουλος, κάνοντας λόγο για έναν δύσκολο όμιλο σε σχέση με τον έτερο της Β’ Ζώνης.

«Κάνουμε μία αρχή με νεοφώτιστη ομάδα οπότε δεν ξέρουμε πολλά για τον πρώτο μας αντίπαλο. Βέβαια ο δικός μας ο όμιλος είναι πιο δύσκολος θεωρητικά, με την ΕΑΛ που είναι φαβορί, ενώ και η Γέφυρα αλλά και η Νέα Γενεά είναι δυνατά σύνολα. Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος αλλά έχουμε και τη συνέχεια με τον άλλο όμιλο και τις ομάδες που θα μας αντιστοιχούν, διατηρώντας τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα. Είναι λίγο παράδοξο αυτό γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι χαρακτηριστική και οι ομάδες του άλλου ομίλου μπορεί να είναι πιο ευνοημένες» ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Αργούς.

Όσον αφορά τη Βολιώτικη ομάδα σημείωσε: «Εμείς θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα κάνουμε 10-12 φιλικά πριν την έναρξη στις 24-25 Οκτωβρίου. Όσον αφορά τις μεταγραφές σχεδόν έχουμε κλείσει, περιμένουμε μία κοπέλα ακόμη για να αντικαταστήσουμε τη Μαριάννα Καλαποδά που παρέμεινε για έναν ακόμη χρόνο με υποσχετική με τον Αίαντα Ευόσμου και θα δούμε αν θα υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις, πιθανότατα με κάποια φοιτήτρια. Έχουμε χτίσει πάντως ένα καλό και ανταγωνιστικό ρόστερ».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.