Η «ακτινογραφία» των 14 κρουσμάτων σε Λάρισα και Τρίκαλα

Ανησυχία προκαλεί η νέα αύξηση των κρουσμάτων στην Θεσσαλία. Οι εστίες εντοπίζονται σε Λάρισα και Τρίκαλα. Δείτε παρακάτω που αντιστοιχούν τα κρούσματα που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στη Λάρισα που σήμερα ανακοινώθηκαν 7 κρούσματα, θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν ένας 36χρονος ηλεκτρολόγος, ένας άντρας 32 ετών και μια τριμελής οικογένεια (45 ετών, 47 ετών και ένα μικρό παιδί). Επίσης θετικοί βρέθηκαν ένας ακόμη άντρας και μια γυναίκα

Στα Τρίκαλα που ανακοινώθηκαν άλλα 7 νέα κρούσματα εντοπίζεται σημαντικό πρόβλημα κυρίως σε σχολικές μονάδες και σε δομή ΑΜΕΑ. Θετικοί στον ιό βρέθηκαν μια 74χρονη γυναίκα και δύο άντρες εκπαιδευτικοί σε σχολικές μονάδες τις περιοχής που είναι 46 και 43 ετών αντίστοιχα. Οι δύο τελευταίοι είναι στενή επαφή φοιτητή που βρέθηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό. Με κορωνοϊό εντοπίστηκε μια 42 ετών γυναίκα που εργάζεται σε βρεφονηπιακό σταθμό καθώς και δύο νεαροί άντρες 22 και 23 ετών αντίστοιχα, που είναι επαφές ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός στον ιό. Επίσης θετικός βρέθηκε και άντρας που εργάζεται σε δομή ΑΜΕΑ.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.