Εργάτες καθαριότητας οδηγούς και χειριστή μηχανημάτων θα προσλάβει ο Δήμος Ν. Πηλίου

Την πρόσληψη, 14 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης διάρκειας οκτώ μηνών, για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών που έχουν προκύψει στον τομέα της Καθαριότητας λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας, που προκύπτουν από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοϊού COVID-19 υπέγραψε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου.
Πρόκειται για εννέα άτομα ειδικότητας ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, τέσσερις ειδικότητας ΔΕ Οδηγός και ενός ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου [Εκσκαφέας-Φορτωτής (Ομάδας Β΄ τάξης Δ΄)].
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση τους, με ηλεκτρονικό τρόπο στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected] και κατ’ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου, Αργαλαστή Μαγνησίας,ΤΚ 37006 υπόψιν κας Σγαρδώνη ή κας Θεοφυλακτοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2423055659, 2423054525 &2423055655 ). Πληροφορίες θα δίνονται μόνο τηλεφωνικά .Η ολόκληρη ανακοίνωση καθώς και η αίτηση μαζί με τις Υ/Δ θα βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου (http://dnpiliou.gov.gr/).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.