Φωκικός – Διαγόρας 0-4: Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο!

Εύκολο απόγευμα είχε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου στην έδρα του Φωκικού, τον οποίο και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου είχε την ευλογία να προηγηθεί στο σκορ νωρίς και στο δεύτερο μέρος διεύρυνε το προβάδισμά της για να πάρει μια άνετη νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 19 βαθμούς.

Μόλις στο 8′ οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν σε θέση οδηγού όταν ο Κουβελάς βρέθηκε στην μικρή περιοχή ανενόχλητος και δεν δυσκολεύτηκε με προβολή εξ επαφής να γράψει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 76′ η ομάδα του Στεφανοβικείου έκανε το 0-2 με φάση… καρμπόν με το πρώτου γκολ, αλλά με «δράστη» τον Μπλέντι αυτή τη φορά, ο οποίος τρύπωσε μες την περιοχή και από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Δύο λεπτά αργότερα ο Διαγόρας έκανε το 0-3. Ο Παπαγεωργίου μπήκε μέσα στην περιοχή και με αριστερό σουτ νίκησε τον Φαλαγγίτη, ανοίγοντας την ψαλίδα στον δείκτη του σκορ.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 85′ ο Σιόβας όπου εκμεταλλεύτηκε άλλο ένα κενό στα καρέ του Φωκικού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Διαγόρα μέσα στην Άμφισσα.

Φωκικός (Αναγνωστόπουλος): Φαλαγγίτης, Δάρας (59′ Ακασού), Ζιώγας, Κουμουτσέας, Κουρελής, Κωστακούδης, Τοπούζι (59′ Μπουγιώτας), Βήτος, Αλτάνης, Πολίτης, Ζαφειρόπουλος
Διαγόρας Στεφανοβικείου (Αρσένος): Αποστολίδης, Καραμπούζης, Λάιος, Σπαθής, Ναουμίδης, Ζενούνι (75′ Αλεξίου), Κουβελάς (62′ Παπαγεωργίου), Κόφφας, Αναστασίου (75′ Σιόβας), Μπλέντι (80′ Σκύφτας) , Κυρίτσης Γ. (75′ Κυρίτσης Θ.)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.