Βολιώτικες διακρίσεις και μετάλλια για τα βολιώτικα κουπιά στην Οχρίδα

Δύο χρυσά, τέσσερα ασημένια και  δυο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της Εθνικής ομάδας κατά την τελευταία ημέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος η αυλαία του οποίου έπεσε για φέτος στη λίμνη Οχρίδα στη Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας, με τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες που συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή να επιστρέφουν στη βάση τους με μετάλλια.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Δαλίδου του ΟΕΑΝΑΒ έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τετραπλό σκιφ Κορασίδων, όντας μέλος της τετράδας, ενώ το ασημένιο στην οκτάκωπο Παίδων κατέκτησαν οι Βασίλης Κουτσελίδης και Γιώργος Καρρόπουλος του ΝΟΒ-Α.

Στα χάλκινα μετάλλια βρέθηκε το δίδυμο Σωτηρίας Μιχαηλίδου και Ευθυμίας Κουκλουμπέρη του ΝΟΒ-Α, στη δίκωπο άνευ, αλλά και στην τετράκωπο, ενώ χάλκινο στο σκιφ Κορασίδων κατέκτησε και η Σοφία Δαλίδου.

Οι διακρίσεις συνεχίστηκαν και στην 4η θέση, αφού οι Κουτσελίνης και Καρρόπουλος ήταν μέλη της τετράκωπου άνευ Παίδων, όπως και το δίδυμο Παπαδόπουλου-Αδάμ στη δίκωπο άνευ.

Συνολικά, τα «γαλανόλευκα» κουπιά επιστρέφουν στην Ελλάδα με 18 συνολικά μετάλλια (μαζί με τα 10 του Σαββάτου) έχοντας φτάσει μέσα στο διήμερο στην κατάκτηση  4 χρυσών, 6 ασημένιων και 6 χάλκινων μεταλλίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.