Α.Αγραφιώτης: Τα παιδιά μας σας χρειάζονται…

To τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το εξής σύνθημα: Βρες ένα παιδί που δεν έχει να φάει, χάρισε του ένα Πάσχα και μη ξανανηστέψεις ποτέ.
Φαντάζομαι πως σε όλους, πόσο μάλλον σε όσους είμαστε γονείς, αυτό το σύνθημα «μίλησε» στις καρδιές μας. Έχω τη τύχη να είμαι γονιός και πρόσφατα είχα επίσης τη τύχη να γίνω «πολύτεκνος» μέσα από τη θέση του Πρόεδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου. Όσοι είμαστε γονείς, αγαπάμε όλα τα παιδιά, όχι μονάχα τα δικά μας.
Αυτές τις γιορτινές μέρες που έρχονται, οι περισσότεροι από εμάς θα τις περάσουν με τις οικογένειές τους. Υπάρχουν όμως παιδιά που δεν έχουν τις δικές τους οικογένειες. Παιδιά για τα οποία εμείς παλεύουμε καθημερινά ώστε να μη τους λείψει τίποτα. Τα αγκαλιάζουμε με αγάπη και σκαφτόμαστε γι αυτά σα να είναι δικά μας παιδιά. Χρειάζονται όμως και τη δική σας αγάπη. Χρειάζεται να νιώσουν πως υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που τα αγαπούν και τα νοιάζονται, που βγαίνοντας από το Ορφανοτροφείο θα τα «αγκαλιάσουν» επίσης. Χρειάζεται να νιώσουν πως βγαίνοντας από το Ίδρυμα θα έχουν αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο.
Οι συνεργάτες μου, το προσωπικό, τα παιδιά του Ιδρύματος μας και εγώ προσωπικά, σας ζητάμε να στηρίξετε τις προσπάθειες μας ενισχύοντας οικονομικά το Πασχαλινό μας Bazaar,επιβραβεύοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειες των παιδιών.
Οι παιδαγωγοί του Ιδρύματος μαζί με τα παιδιά, δημιούργησαν όμορφες λαμπάδες και διάφορες πασχαλινές κατασκευές, με πολλή αγάπη και μεράκι.
Ειδικότερα, το Πασχαλινό BAZAAR του Ιδρύματος μας, ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί στα γραφεία του Ιδρύματος, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00’ – 17.00’ .
Επίσης, τις πασχαλινές μας κατασκευές και λαμπάδες, θα εκθέσουμε και έμπροσθεν του προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου (επί της οδού Ερμού) από τις 19/4/2016 και ώρες: 18.00’ – 21.00’.
Ας δώσουμε ραντεβού με τη χαρά και την ικανοποίηση που γεμίζει το μέσα μας, γνωρίζοντας πως προκαλέσαμε το χαμόγελο ενός παιδιού!
Το να μοιράζεσαι είναι ζωή!
Καλό Πάσχα σε όλους!

Άγγελος Αγραφιώτης
Πρόεδρος Ορφανοτροφείου Βόλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.