Βόλος.. Βόλος… Βόθρος

Παραλία Αναύρου το πρωί της Κυριακής γεμάτη λύματα
Γράφει ο Ματθαίος Δραμητινός, Δημοτικός σύμβουλος Βόλου

Βόλος.. Βόλος… Βόθρος… Κατάντησαν την πόλη σαν τα μούτρα τους.
Τελικά ο συνδυασμός ανεύθυνης, ερασιτεχνικής και αλλού τυρβάζουσας δημοτικής αρχής, με την συναφή πολιτικά, αδιάφορη έως επικίνδυνη, μυστικοπαθή αντιπεριφέρεια, βλάπτουν σοβαρά την υγεία, αλλά και το παρόν και το ζωτικό μέλλον της πόλης, την θάλασσα.
ΔΕΥΑΜΒ, η αμαρτία που κληρονομήθηκε από τους ελάχιστους και θα κληρονομηθεί από ουτιδανούς. Όσο και να αποκρύπτεις τα «μυστικά» από τις συνεδριάσεις του ΔΣ, κύριε πρόεδρε και αντιπρόεδρε της επιχείρησης, απαγορεύοντας την κοινοποίηση των θεμάτων, η ανικανότητα μυρίζει έως βρωμάει. Δεν είχατε σχέδιο, πρόβλεψη, λίγο πετρέλαιο για την επικουρική αντλία δεν προβλέπεται, ασχολείστε με τις δελφινομαχίες, «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται» και η πόλη εκβρωμεύεται.

Η ξανθιά και ωραιοπαθής αντιπεριφέρεια, κοιμάται, χτενίζεται, ή κάνει φτηνή μα μυρωδάτη αντιπολίτευση, επενδύοντας στην αχρηστία των δημοτικών συνεταίρων. Αναμένουμε με αγωνία τις οδηγίες του υγειονομικού, για λουόμενους και φιλοξενούμενους, αλλά και τους κατοίκους αυτής της άτυχης πόλης.
Μέχρι να λύσετε τα «δελφινικά σας προβλήματα» και τις αντιπολιτευτικές σας κορώνες, ασχοληθείτε με το αυτονόητο, για αυτό που εκλεγήκατε. Διοικήστε, διαχειριστείτε, με σεβασμό στην πόλη και το περιβάλλον γιατί η ανεπάρκεια σας, η υποβολιμαία αντιπολιτευτική σας όρεξη …βρωμάει…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.