“Με το σπαθί και με το άροτρο”

Γράφει ο Κώστας Παρδάλης

Αμφιβάλλω για όλα όσα καταλαβαίνω και για όσα μου σερβίρονται ως δεδομένα ή τάχαμου διαρροές απολιτίκ κύκλων, οι οποίοι έχουν ως συμφέρον την αποσταθεροποίηση της χώρας.
Ανώμαλες καταστάσεις ή καταστάσεις προδοσίας οι οποίες δημιουργούν συγχύσεις και συμφωνούνται χωρίς την έγκριση του κυρίαρχου λαού.
Παρουσιάζονται ως factum τετελεσμένα γεγονότα, που δεν επιδέχονται, ούτε ανάκληση, ούτε ακύρωση, ούτε εξαφάνιση.
Ρόλοι υποχθόνιοι από εντολοδόχους και από δοτά συστήματα διακυβέρνησης που ξηλώνουν πόντο- πόντο το με αγώνες Ελληνικό κεκτημένο και το μετατρέπουν σε γκρίζες ζώνες υποταγμένης αβουλίας και περιφερειακής άνισης διακινδύνευσης και αβεβαιότητας αφού ο νικημένος θα είναι στην διάθεση του νικητή.
Ελάττωση των δικαίων του πολίτη, αύξηση των υποχρεώσεων του, υποσυνείδητες χειραγωγήσεις και μονόδρομες εικονικές πραγματικότητες, έχουν σαν σκοπό τον αφανισμό οποιασδήποτε αμφισβήτησης και την γέννηση νέου μοντέλου παγκόσμιας διακυβέρνησης χωρίς ίχνος Εθνικής κουλτούρας και λαϊκής κληρονομιάς.
Παγκόσμιο σχέδιο ληστρικής πειρατείας στο ψαχνό του υγιούς δυναμικού των κατασκευασμένων οικονομικά αδύναμων λαών με στρατηγικές κινήσεις και τεχνάσματα, μόνο οικονομικής μαεστρίας και προδοτικής πολεμικής, η οποία δεν προκαλεί αντιπαραθετική εναντίωση στα αφανή κυβερνεία, αλλά στοχευόμενη εμφυλιοαδελφική σύρραξη σύγκρουσης συμφερόντων, και κομφουζιακή διοικητική αναταραχή.
Αρχές της φιλοσοφίας του Κυνισμού θυμίζει η μη διάκριση του σωστού από το λάθος.
Αρχές που γεννήθηκαν στην Αρχαία Ελλάδα και οφείλουμε να τις τηρούμε Ευαγγελικά απορρίπτοντας οποιαδήποτε μεταβολή της δικής μας τύχης στους εξωτερικούς παράγοντες, κραδαίνοντας σθεναρά στα χέρια μας και το σπαθί μα και το άροτρο, δηλώνοντας με πυγμή στους επίδοξους νεοτύραννους, ότι η Ελληνική ιστορία ήταν πάντα γεμάτη θάνατο και κυνικότητα. Οι μόνοι οι οποίοι θα πρέπει να φοβούνται είναι οι ίδιοι οι Τύραννοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.