Δημόσιο ευχαριστώ σε γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Βόλου

Νοσηλεία Covid-19 στο Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» στην Α Covid, 7ος όροφος, θάλαμος 705, άτομα 5 επί 16 ημέρες νοσηλείας.

Αισθάνομαι ότι έχω την υποχρέωση να ευχαριστήσω ΔΗΜΟΣΙΑ από τα βάθη της ψυχής μου, τη Διευθύντρια νοσηλευτικής Υπηρεσίας, το Ιατρικό προσωπικό, τους ειδικευόμενους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό καθαριότητας για τη δική τους μάχη, που δίνουν, ώστε εμείς οι ασθενείς να έχουμε την δυνατόν καλύτερη φροντίδα. Ο κάθε ασθενής είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, έχει τις ιδιαιτερότητές του ότι αφορά την προσωπική του υγεία. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για τους γιατρούς και νοσηλευτές σε κάτι πρωτόγνωρο που αντιμετωπίζουμε μαζί τους.
Για το ενδιαφέρον τους, την φροντίδα τους, το χαμόγελό τους πίσω από τις στολές …αστροναύτη, το κουράγιο που μας έδιναν και πάνω απ’ όλα τις γνώσεις τους, τους ευχαριστώ θερμά.
Για τους συνασθενείς μου στον θάλαμο 705 που έμεινα μαζί τους τον περισσότερο καιρό. Με τους τρόπους μας ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και όλοι μαζί δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό κλίμα στον θάλαμό μας, όπως απεδείχθη απαραίτητος για την βελτίωση του ηθικού μας, σε αυτή την πρωτοφανή και ύπουλη καταιγίδα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Τους ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά. Δεν περνάνε οι ώρες αναμονής εξόδου επί πολλές ημέρες εύκολα. Δημιουργήσαμε έναν τρόπο επικοινωνίας, συζήτησης για τα προβλήματά μας, τις δουλειές μας, βρεθήκαμε να έχουμε κοινούς γνωστούς, κοινούς φίλους. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τις οικογένειες των συνασθενών μου και τις συγχαίρω για την στήριξη που μας παρείχαν η καθεμιά στον άνθρωπό της.
Στην στρατιωτική μου καριέρα έχω περάσει κακουχίες, δυσκολίες και ένα σωρό πολύ δύσκολες έως επικίνδυνες καταστάσεις. ΑΥΤΟ εδώ όμως είναι κάτι που παγώνει την καρδιά και όχι το σώμα.
Περαστικά στους ασθενείς, καλή δύναμη στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό.
Μια συμβουλή στον κόσμο και κυρίως τους νεότερους: “προσέχετε- προσέχετε- προσέχετε”.

Με εξαιρετική εκτίμηση σε όλους που προανέφερα,
Ηλίας Παλαιοδημόπουλος
Απόστρατος Ταγματάρχης,
πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας (που οι εθελοντές της δίνουν κι αυτοί την μάχη, έξω στην κοινωνία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.