Ένας χρόνος «Κίνημα Αλλαγής». Να ξαναμπεί η Μαγνησία στην ανάπτυξη…

Από τη Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

Ένας χρόνος από όταν 212.000 συμπολίτες μας έγιναν συνιδρυτές του εγχειρήματος μας. Η εντολή ήταν και είναι συγκεκριμένη: να τιμήσουμε απαρέγκλιτα την ιστορική συνέχεια της δημοκρατικής παράταξης, αλλά παράλληλα, να προχωρήσουμε μπροστά.
Με όπλο μας τη διεύρυνση του πολιτικού μας χώρου, την πολιτική ανανέωση και πάνω από όλα την ενότητα. Ακριβώς με αυτές τις αρχές συνεχίζουμε, μεγαλώνουμε, δίνουμε κάθε μέρα τις δικές μας απαντήσεις. Έξω στην κοινωνία, με το δικό μας σχέδιο για μία ισχυρή Ελλάδα, με τους Έλληνες ξανά περήφανους, με την κοινωνία όρθια και ενωμένη.
Η Ελλάδα πρέπει να είναι μια χώρα ισχυρή στο κέντρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων με ενισχυμένη αξιοπιστία, στην αυγή της νέας εποχής. Η Ελλάδα οφείλει να έχει ένα πολιτικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, δικής της ιδιοκτησίας, Ένα πρόγραμμα με τον άνθρωπο στο επίκεντρο.
Το «Σχέδιο Ελλάδα» είναι η δική μας απάντηση, η απάντηση της κεντροαριστεράς ότι η Ελλάδα μπορεί. Είναι ένα ολοκληρωμένο προοδευτικό Σχέδιο για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή και προσδοκούμε στην στήριξη του από τον ελληνικό λαό. Με αυτό τον τρόπο θα επιτύχουμε :
– Να ξαναχτίσουμε ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος.
– Να δημιουργήσουμε ξανά μια Ελλάδα δυνατή, ισχυρό παράγοντα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
Να αντιμετωπίσουμε τα θέματα της μεταναστευτικής κρίσης που εντείνεται.
– Να ανασυγκροτήσουμε τη Δημοκρατία μας, με μια Νέα Μεταπολίτευση.
– Να ανασυντάξουμε την Πολιτεία μας, με βάση ένα Αποκεντρωμένο, Σύγχρονο Κράτος
Η περιοχή μας πρέπει να έχει και αυτή το δικό της σχέδιο που θα ξαναβάλει τη Μαγνησία στο τρένο της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής. Το Κίνημα Αλλαγής θα φτάσει σε κάθε γωνιά της Μαγνησίας για να βρεθεί και να συζητήσει με τους πολίτες το πρόγραμμα Ελλάδα και θα παρουσιάσει το επόμενο διάστημα τις τοπικές πολιτικές για τη Μαγνησία της επόμενης δεκαετίας. Όπως άλλωστε έκανε πάντα η δημοκρατική παράταξη στη περιοχή μας. Ακόμα και σήμερα εγκαίνια έργων που πραγματοποιούνται και κορδέλες που κόβονται έχουν τη σφραγίδα της δημοκρατικής παράταξης όσο και αν κάποιοι με συγκεκριμένη πολιτική στόχευση κάνουν πως δε θυμούνται ποιος τα εμπνεύστηκε, ποιος τα προγραμμάτισε και σε κάποιες περιπτώσεις τα παρέδωσε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση τους.

Δίνουμε τη μάχη για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, δίνουμε τη μάχη για την ελπίδα, δίνουμε τη μάχη για την πραγματική αλλαγή. Στις ερχόμενες εκλογές, ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ένα μεγάλο ΝΑΙ, σε ένα καινούργιο όραμα. Σε μια Άλλη Ελλάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.