Για να τελειώνουμε με τον εθνικό διχασμό του Μητσοτάκη

Γράφει ο Γιάννης Κάϊρας*

Αυτές τις μέρες και μετά από το διάγγελμα παρωδία του μόνιμα σε διακοπές Πρωθυπουργού, έγιναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την επικράτεια.

Για να τελειώνουμε με τον παράλογο διχασμό που προσπαθούν να μας επιβάλουν και από την μια πλευρά και από την άλλη δεν υπάρχουν «ψεκασμένοι» ή άνθρωποι που τα «παίρνουν» για τα εμβόλια και ομιλώ για τον λαό.

Υπάρχουν μόνο άνθρωποι φοβισμένοι μη ενημερωμένοι και που προσπαθούν να κρατήσουν εαυτούς και συγγενείς υγιείς γιατί είναι μονάχοι τους σε αυτόν τον αγώνα , αφού οι κυβερνήσεις των μνημονίων και τώρα της ΝΔ άφησαν την Ελλάδα μας γυμνή από Δημόσια Υγεία.
Έχω κάνει το εμβόλιο και θα μοιραστώ τα πάντα στην ζωή μου με όποιον δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο.

Δεν θα αναλύσω το Σύνταγμα μας που προστατεύει τις επιθυμίες και των μεν και των δε.

Από την άλλη δεν μπορώ να μην καταδικάσω κάθε αντισυνταγματική κυβερνητική απόφαση περί μη ελευθεριών από τον Μητσοτάκη προς τους ανεμβολίαστους συμπολίτες και τον εθνικό διχασμό που προσπαθεί να προκαλέσει κρύβοντας έτσι την απόλυτα δική του ευθύνη για την πορεία της Πανδημίας στην Χώρα.

Δεν θα υπάρχουν ελεύθεροι και μη ελεύθεροι σε αυτή την χώρα, ο καθένας έχει την κρίση και την ατομική ευθύνη για την υγεία του και τους αγαπημένους του αλλά και για το καθήκον του απέναντι στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν αντιμαχόμενες πλευρές , ο λαός είναι ένας, η ελευθερία βούλησης είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα.

Τέλος θα ήθελα να στηλιτεύσω τα κατακάθια της άκρας Δεξιάς σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο που προσπαθούν μέσω αυτής της κρίσης και γινόμενα εργαλεία του συστήματος και του Μητσοτάκη για εθνικό διχασμό, για να δούνε την φάτσα τους στις κάμερες , βγήκαν πάλι να το παίξουν εθνοσωτήρες , πότε για το Μακεδονικό πότε για το ένα, πότε για το άλλο, ποτέ όμως με ουσία.

Αρκεί να «είμαστε στην επιφάνεια « να μας δείχνουν οι κάμερες και να βάλουμε υποψήφιοι με κάποιο «εθνοσωτήριο» κόμμα πάλι στις επόμενες εκλογές.

Μόνη λύση είναι η λαϊκή ομοψυχία εμβολιασμένων και μη απέναντι στο μέτωπο των κυβερνητικών μέτρων που χτυπάνε την Ελευθερία την Δημοκρατία την Δημόσια Υγεία, την Εργασία και το μέλλον μας ως λαό και χώρα.

*Πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας
Μέλος του κινήματος ενάντια στην καύση των Σκουπιδιών
Μέλος της συμμαχίας για το νερό και ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Μέλος της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ