Η πολιτική αλλαγή που έρχεται

Γράφει ο Γιώργος Καλτσογιάννης υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες ήταν η μεγάλη ανάγκη για πολιτική αλλαγή στον τόπο, ώστε να εισέλθει οριστικά και αμετάκλητα στον δρόμο της ανάπτυξης μέσα από τις επενδύσεις και την δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας.
Η Ν.Δ. κέρδισε τις δώδεκα από τις δεκατρείς Περιφέρειες της χώρας, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ. Δώσαμε από την αρχή πολιτική διάσταση στη μάχη των περιφερειακών εκλογών γιατί θέλουμε τους περιφερειάρχες συμμάχους στην ανάπτυξη. Παράλληλα κυριάρχησε στους περισσότερους Δήμους, τόσο στους μεγάλους όσο και τους μικρότερους..
«Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε και σήμερα γαλάζιος. Μόνο που, στην προκειμένη περίπτωση, το γαλάζιο δεν είναι το χρώμα της παράταξής μας, αλλά το χρώμα της πατρίδας» τόνισε με νόημα ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας το ενωτικό στίγμα για την επόμενη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.
Η μεγάλη νίκη της κεντροδεξιάς παράταξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε συνδυασμό με την ευρεία επικράτηση στις ευρωεκλογές προκαλεί ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Σε καμία περίπτωση όμως δεν επιτρέπει εφησυχασμό και αμετροέπεια.
Στις πέντε εβδομάδες που απομένουν η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη αποφασιστικά και με προσήλωση στον στόχο θα δώσει τον αγώνα για να πετύχει την μεγάλη νίκη φέρνοντας ξανά την ελπίδα στον τόπο.
Η πολιτική αλλαγή έρχεται, φάνηκε ξεκάθαρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αποτυπώθηκε περίτρανα στις ευρωεκλογές.
Μια αλλαγή που δεν θα είναι στα λόγια και στις φρούδες ελπίδες, αλλά θα βασίζεται στο ρεαλιστικό σχέδιο, στο επεξεργασμένο πρόγραμμα, στις τεκμηριωμένες προτάσεις.
Αυτό το πρόγραμμα της Ν.Δ. που απαρτίζεται από βασικούς άξονες, όπως η κοινωνική συνοχή, η ανάπτυξη, η ασφάλεια του πολίτη, το σύγχρονο αποτελεσματικό Κράτος, η ομαλή λειτουργία των θεσμών, η υπεύθυνη εξωτερική πολιτική, παρουσιάζουμε και ξεδιπλώνουμε στους συμπολίτες με τους οποίους καθημερινά συναντιόμαστε και συζητούμε.
Ανοίγουμε ευρύ διάλογο με την κοινωνία ενστερνιζόμενοι τις ελπίδες των πολιτών για να διαμορφώσουμε την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας. Για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα όλων των Ελλήνων. Για τη νέα φωτεινή Ελλάδα που όλοι θέλουμε. Και στην οποία έχουν θέση όλες οι Ελληνίδες, όλοι οι Έλληνες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.