««Μαυρίστε» τον αλαζόνα και υπερόπτη Αγοραστό»

Του Νίκου Χαυτούρα

Ψηφίστε τον συνδυασμό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ και τον δικό σας άνθρωπο, τον γιατρό Νίκο Χαυτούρα υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Μαγνησίας.

Για όσους ακόμη δεν έμαθαν σε ποια επίπεδα αλαζονείας και υπεροψίας έφτασε ο νυν Περιφερειάρχης σας αναφέρω την στιχομυθία εντός του γραφείου του πριν έξι μήνες που θεωρούσε τον εαυτό του παντοδύναμο και ανίκητο. Σε επίσκεψη στο γραφείο του αγρότη νεοδημοκράτη από κούνιας που τον στήριζε όλα τα χρόνια, κάτοικου Στεφανοβικείου (το όνομα του οποίου έχω στη διάθεση μου) ώστε να επαναπροσδιορισθεί το ζήτημα χάραξης αγωγών ποτίσματος από την Κάρλα σας παραθέτω κατά λέξη τον μεταξύ τους διάλογο: Κύριε Περιφερειάρχα να ξαναδείτε το θέμα της χάραξης καθώς θίγονται πολλοί αγρότες. Τόσα χρόνια σας ψηφίζουμε… και η απάντηση που έλαβε:ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;

Τώρα όμως που βλέπει πως καταρρέει από μέρα σε μέρα, ζητάει απεγνωσμένα την ψήφο σας αυτός που μόλις πριν 6 μήνες έδιωχνε τους ανθρώπους που τον ανέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια κλοτσηδόν από το γραφείο του λέγοντας τους πως ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ. Και ο άνθρωπος δεν ήθελε ρουσφέτι. Ήθελε απλά να τους εκθέσει τους λόγους που θεωρεί ότι η συγκεκριμένη χάραξη θίγει την πλειονότητα των αγροτών Στεφανοβιεκίου , Ριζομύλου , Κάρλας και Βελεστίνου.

Στείλτε τον Αγοραστό σπίτι του γιατί αυτή την αντιμετώπιση θα έχετε όλοι σας .Σας βλέπει σαν σκουπίδια.
Αναξιοκρατία και υπεροψία σε όλα τα επίπεδα. Υπάλληλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατέφυγε σ τα δικαστήρια κατά της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας για συκοφαντική δυσφήμηση. Αποτέλεσμα: δικαιώθηκε ο υπάλληλος ενώ για το θέμα αυτό σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη τον Απρίλιο 2023 για συκοφαντική δυσφήμηση κατά υπαλλήλου της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Μαγνησίας.

Έφτασε στο σημείο ο Αγοραστός να κινείται παντού με την συνοδεία διμοιρίας ΜΑΤ. Ο μόνος που το κατόρθωσε αυτό στα παγκόσμια χρονικά και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. ‘Όπου πάει αντιμετωπίζει την οργή του απλού κόσμου. Αυτού που κάποτε τον ψήφιζε, αλλά επιτέλους ξύπνησε και βλέπει με ποιον πραγματικά άνθρωπο είχε να κάνει.
Δώστε μας τη δύναμη. Δώστε μας την ψήφο σας. Δεν θα σας απογοητεύσουμε , δεν θα σας κλείσουμε ποτέ την πόρτα. Δύο μέρες έμειναν. ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ . ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΥΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.